Biodanza jaargroep met Brenda

Monique van den Berg (Praktijk Berg)

Ik ben Monique van den Berg (1974). De afgelopen jaren heeft het pad van mijn persoonlijke ontwikkeling via Haptonomie en Emotioneel Lichaamswerk gelopen. Twee 'grote liefdes' in mijn leven.

Ik volgde de 'Opleiding Haptotherapie' aan de Academie voor Haptonomie te Doorn. Sinds 2012 werk ik in mijn eigen praktijk voor Haptotherapie, in eerste instantie als haptotherapeut in opleiding en sinds 2015 als gediplomeerd haptotherapeut.

Gedurende mijn opleiding HBO-Verpleegkunde kwam ik voor het eerst in aanraking met haptonomie. Het was een korte, maar voor mij o zo waardevolle kennismaking. Hoewel ik toen geen idee had wat haptonomie inhield, voelde ik een diep verlangen: 'Oh, dat wil ik ook!'. Als ik erop terugkijk, was dat in mij het verlangen naar contact, mezelf leren kennen en ontwikkelen, anders dan verstandelijk. Er zijn heel wat jaren en nog een studie Gezondheidswetenschappen (Geestelijke Gezondheidkunde) overheen gegaan, voordat ik daadwerkelijk zover was om aan de opleiding te beginnen.

Mijn verlangen is de afgelopen jaren gevoed hoewel dit in mijn beleving een voortdurend proces blijft. Bovenal heb ik steeds nauwkeuriger leren voelen! In de eerste plaats in mezelf en gedurende de opleiding naar de omgeving en de ander. Het vormt de basis voor het vak van haptotherapeut. Voor meer informatie over haptotherapie, zie onder het kopje ‘Activiteiten’.

Activiteiten

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Vrienden van Djoj Biodanza jaargroep met Brenda
Over de trainer
Monique van den Berg
Praktijk Berg


Telefoon:06-22900589
www.praktijkberg.nl
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Biodanza jaargroep met Brenda Vrienden van Djoj Diep loslaten - loslaten 2.0 - Jan Bommerez Bewust Ondernemers Netwerk Café Wheel of Consent


Biodanza jaargroep met Brenda