Pure Dance Eva

Centrum voor persoonlijke groei ontwikkeling & bewustzijn (Centrum Djoj)

Persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling, groei en bewustzijn alsmede spiritualiteit nemen een steeds grotere plaats in ons leven in.

Centrum Djoj verbindt de werelden van onderwijs en ontspanning met elkaar.Zij organiseert lezingen, workshops, concerten, festivals en andere evenementen met (inter)nationale coaches, therapeuten, trainers, auteurs en musici. Zij doet dit om jou te stimuleren en te inspireren en om je te laten ontdekken wat jouw inspiratiebronnen zijn die deze verbinding tot stand brengen.

Centrum Djoj bouwt daarmee voortdurend aan een groot (internationaal) opererend netwerk, waardoor wij in staat zijn (internationale) auteurs in Nederland en Europa en ver daarbuiten aan te spreken om lezingen en workshops samen met ons te organiseren.

Daarnaast organiseert Djoj (in opdracht) congressen, beurzen en omvangrijke bedrijfsseminars alsmede (management)evenementen op het raakvlak van business en spiritualiteit.

Ook jouw evenement maken wij graag tot een daverend sucses. Hebben wij je geïnspireerd, dan horen wij graag van je wat wij voor je kunnen betekenen.

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
zo 3 februari 2019
10.30-17.00
za 16 februari 2019
09.45-19.00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Tantra festival 10 november
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Non-dualiteit Pure Dance Eva Reis naar de rijkdom in jezelf Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Reading en Healing Basis en verdieping Buitegewoon Djoj Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Faciafit Single Avonden - Slow Dating Playful Abudance Je ruimte innemen, improvisatietheather Leren los laten, Jan Bommerez Adem & Spieren in Balans Stargate workshops Sjamanistisch Festival Basiscursus Ontspanningsmassage Tantra festival 10 november De ontdekking van het ware zelf Improvisatietheather, Speel je vrij


Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem