Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag

Centrum voor persoonlijke groei ontwikkeling & bewustzijn (Centrum Djoj)

Persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling, groei en bewustzijn alsmede spiritualiteit nemen een steeds grotere plaats in ons leven in.

Centrum Djoj verbindt de werelden van onderwijs en ontspanning met elkaar.Zij organiseert lezingen, workshops, concerten, festivals en andere evenementen met (inter)nationale coaches, therapeuten, trainers, auteurs en musici. Zij doet dit om jou te stimuleren en te inspireren en om je te laten ontdekken wat jouw inspiratiebronnen zijn die deze verbinding tot stand brengen.

Centrum Djoj bouwt daarmee voortdurend aan een groot (internationaal) opererend netwerk, waardoor wij in staat zijn (internationale) auteurs in Nederland en Europa en ver daarbuiten aan te spreken om lezingen en workshops samen met ons te organiseren.

Daarnaast organiseert Djoj (in opdracht) congressen, beurzen en omvangrijke bedrijfsseminars alsmede (management)evenementen op het raakvlak van business en spiritualiteit.

Ook jouw evenement maken wij graag tot een daverend sucses. Hebben wij je geïnspireerd, dan horen wij graag van je wat wij voor je kunnen betekenen.

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
zo 3 februari 2019
 

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Sjamanistisch Festival Reading en Healing Basis en verdieping
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Tantra, bewust in contact Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Intuïtie & Persoonlijke kracht Adem & Spieren in Balans Je ruimte innemen, improvisatietheather Improvisatietheather, Speel je vrij Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Basiscursus Ontspanningsmassage Sjamanistisch Festival Reading en Healing Basis en verdieping Cursus Feng Shui Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez De ontdekking van het ware zelf Tantric Djoj Dans De Vijf Ritmes Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag


Reading en Healing Basis en verdieping