Beleef je lijf festival 24 maart

Centrum voor persoonlijke groei ontwikkeling & bewustzijn (Centrum Djoj)

Persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling, groei en bewustzijn alsmede spiritualiteit nemen een steeds grotere plaats in ons leven in.

Centrum Djoj verbindt de werelden van onderwijs en ontspanning met elkaar.Zij organiseert lezingen, workshops, concerten, festivals en andere evenementen met (inter)nationale coaches, therapeuten, trainers, auteurs en musici. Zij doet dit om jou te stimuleren en te inspireren en om je te laten ontdekken wat jouw inspiratiebronnen zijn die deze verbinding tot stand brengen.

Centrum Djoj bouwt daarmee voortdurend aan een groot (internationaal) opererend netwerk, waardoor wij in staat zijn (internationale) auteurs in Nederland en Europa en ver daarbuiten aan te spreken om lezingen en workshops samen met ons te organiseren.

Daarnaast organiseert Djoj (in opdracht) congressen, beurzen en omvangrijke bedrijfsseminars alsmede (management)evenementen op het raakvlak van business en spiritualiteit.

Ook jouw evenement maken wij graag tot een daverend sucses. Hebben wij je geïnspireerd, dan horen wij graag van je wat wij voor je kunnen betekenen.

Activiteiten

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Tantric Djoj Beleef je lijf festival 24 maart
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Dans De Vijf Ritmes Reis naar de rijkdom in jezelf Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem 5 ritmes dansreis Reading & Healing Change - Live Your Dream Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Stargate workshops Beleef je lijf festival 24 maart Tantric Djoj


Genietavond