Ecstatic Dance (orginal)

Gideon Hertog & Dirk Koops (Hertog trainingen)

Veel mannen zijn tegenwoordig 'lonely cowboys'. Als ze al persoonlijke dingen bespreken, doen ze dat vaak alleen met vrouwen. Mannendingen leer je allereerst van mannen. Andere mannen ontmoeten en ervaringen delen kan je helpen om in contact te komen met jezelf en je hart. HEART OF MAN is onze maandelijkse avond voor mannen die:
- Bereid zijn om zich kwetsbaar op te stellen
- De behoefte voelen om hun mannenkracht dieper te leren kennen
- hun persoonlijke verhaal willen delen

Met de HEART of MAN avonden staan wij in de traditie van mannen die rond het vuur delen wat er in hun hart leeft; een traditie die zo oud als de mensheid is.

HEART of MAN avonden is: Een kring van mannen die broederschap zoeken en die - tegen hun angst in misschien - bereid zijn om zich bloot te geven. Omdat hier de bevrijding en de kracht ligt, de ontspanning en vitaliteit, de aantrekkingskracht.

Door het delen van onze trots, verlangen, kracht, onzekerheid - in woord, beweging, rituelen en stilte - vindt heling plaats waar heling nodig is.

DE TRAINERS:
Dirk Koops en Gideon Hertog zijn ervaren trainers en coaches die naast hun werk als trainer en coach in onderwijs en bedrijfsleven al lange tijd actief zijn in het mannenwerk.
Zij zijn geïnspireerd geraakt door het werk van Ton van der Kroon, die sinds decennia een inspirerend pionier is in het mannenwerk in de Benelux, het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

De HEART of MAN avonden worden i.s.m. Centrum Djoj in Rotterdam aangeboden!

Wat je seksuele geaardheid, voorkeur, verandering enz. ook is, dit is een avond voor de man in de breedste zin van het woord.
Wees welkom!

Activiteiten


HEART of MAN 6 avonden

Datum
Tijd
Activiteit
do 16 april 2020
19.30-22.30
 
Geannuleerd.
do 7 mei 2020
19.30-22.30
 
Geannuleerd.
do 28 mei 2020
19.30-22.30
 
Geannuleerd.
do 18 juni 2020
19.30-22.30
 

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Stargate Workshops Wheel of Consent
Over de trainer
Gideon Hertog & Dirk Koops
Hertog trainingen


Telefoon:06-52253534 Gideon
Mobiel:06-41325777 Dirk
www.hertogtrainingen.nl
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Wheel of Consent Touch of Divinity, Tantradagen Open dagen 29 & 30 augustus Moondance Intuïtie & Persoonlijke kracht Diep loslaten - loslaten 2.0 - Jan Bommerez Cursus Ontspanningsmassage Capoeira lessen voor Kinderen Vrienden van Djoj Genietavond, elke week op donderdag Biodanza met Monique Sajet Anders Avondje Uit Bewust Ondernemers Netwerk Café Stargate Workshops Vijf Ritmes - Pure Dance Floating By Djoj


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag