Open dag

Marion Groenendal (Healingworkz - Lifeflows)

‘Ook al overwint een man duizend maal duizend man in de strijd; degene die zichzelf overwint, is de grootste der overwinnaars’ Dhammapada (1e eeuw v.Chr.)

Ik werk graag mee met bevorderen of herstellen van de gezondheid in alles en train mezelf hier ook voortdurend in. Ziekte of onbalans is een verstoring van het natuurlijk evenwicht. Het natuurlijke vermogen om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden spreek ik aan. Ik heb een nimmer aflatend vertrouwen in de kracht van ieder mens. En een onuitputtelijke creativiteit om de natuurlijke krachten aan te spreken. Ieder is zelf verantwoordelijk om de methodes ook toe te passen. De aandacht richten op onze kracht en gezondheid doet deze toenemen. Wèl met de erkenning van wat er mogelijk nìet in balans is. Ik omarm ook de westerse geneeskunde en houd erg van wetenschappelijk toetsbare effecten en uitleg waarom en hoe iets werkt.

Ik houd van methodes die de eigen kracht en ook de zachtheid activeren en hier balans in te bereiken. Na vele jaren beoefening en ervaring in meditatietechnieken, waaronder Vipassana (inzicht-meditatie), taoistische (healing tao) beoefening, yoga, boeddhistische (tsa lung, dzogchen) technieken, reiki (3-voudig masterschap) en ook westerse esoterische beoefening, muziektherapie op basis van astrologie, en een vol en intensief verleden, kan ik putten uit een veelheid van manieren om het zelfgenezende vermogen te activeren. De laatste 22 jaren beoefen ik de Healing Tao en ben mag me vanaf mei 2017 Associate Healing Tao Instructor noemen. De wijsheid vanuit de beoefening en kennis deel ik graag. Vitaliteit met Wijsheid en Liefde geeft gezondheid.

Als professioneel en erkend hypnotherapeut heb ik de kennis om dit op creatieve wijze te doen. Ook Psycho-sociale basiskennis (CPION geaccrediteerd) heb ik in huis.

Mijn eigen gevoeligheid zet ik in om anderen hierin te begeleiden. Omgaan met in- en uitwendige indrukken. Zelfbescherming, vanuit zachte kracht. De eigen blokkades en beperkingen oplossen met een veelheid aan technieken die vanuit het hart worden ingezet. Ik ben een beoefenaar in de levenskunst. Ik ben een leraar en ook een leerling hierin.

Met elkaar invloed uitoefenen op onze eigen innerlijke vrede, fysieke, mentale en emotionele gezondheid. We kunnen veel meer invloed uitoefenen dan we vaak denken. Waar mogelijk werk ik graag samen met Reguliere en complementaire zorgverleners, zodat we samen onze eigen expertise nog beter kunnen inzetten.

We kunnen altijd iets, en kunnen positieve invloed uitoefen op een situatie. Een positieve gedachte heeft invloed, een vriendelijk woord, een glimlach. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat een lach het immuunsysteem versterkt. Dat is een serieuze beoefening van werken met een positieve intentie binnen situaties van onze eigen keuze. Daar is moed, toewijding en de wil om verandering te bewerkstelligen voor nodig. Samenwerken met kennis vanuit de verschillende tradities en het beste hiervan toepassen op al dan niet complexe situaties geeft enorm veel voldoening.

Ik pleit er voor dat iedereen al op school basiskennis leert over vitaliteit. Ook voor iedere therapeut, zorgverlener en arts. Ik ben daartoe aangesloten bij de wereldwijde Quantum Touch® community omdat dit systeem toepasselijke basiskennis geeft over het werken met levenskracht en vitaliteit, voor iedereen, vanuit elke achtergrond. En als Healing Tao Associate Instructor (mei 2017) kan ik ook de Taoïstische kennis gedegen toepassen. Nuchtere heldere kennis waar al duizenden jaren mensen resultaat mee bereiken.

Het werken met Hooggevoeligheid en met Levenskracht en Vitaliteit is mijn specialiteit.

Opleidingen met certificering in:

Universal Healing Tao Associate Instructor (Mantak Chia)
PSBK – Psychosociale Basis Kennis, CPION geaccrediteerd
Hypnotherapie (Seth Academie)
Emotional Freedom Technic (EFT)
EMDR + verdieping (Peter Baldé)
Muziektherapie op basis van Astrologie
NLP practitioner
quantum touch® level I (practitioner & teacher)
quantum touch® level II (pracititoner)
Self Created Health®
quantum allergy®
quantum allergy® advanced
quantum share®
reiki 1, 2 en 3 (master), tevens reiki tera mai 1, 2 en 3 (master)
Aura reading & healing
Kosmische chi kung (practitioner)
Werken met de levenswereld, o.m. 7-staps boetseermethode om idealen en deugden uit te werken (Jaspisschool)
Geregistreerd bij de NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten) reg.nr 13026
Geregistreerd bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg) reg.nr 403423R, en onderhevig aan het tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ)
Geregistreerd bij de SCAG (Geschilleninstantie voor de Complementaire en Alternatieve Zorg) reg.nr. 10670

ActiviteitenAnders Avondje Uit