Capoeira lessen voor Kinderen

Annelies van Eijsden (I Feel Good)

Aangenaam kennis te maken met jou, die nu mijn profielpagina aan het bekijken is. Ik weet niet hoe je heet, maar hoop daar snel achter te komen. Tot die tijd kan ik misschien wat meer over mijzelf vertellen, zodat je weet wie ik ben.

Mijn naam is Annelies van Eijsden, geboren en getogen in het Rotterdamse. Hierdoor is de 'niet lullen, maar poetsen'-mentaliteit mij met de paplepel ingegoten. In combinatie met het jarenlange werk als verzorgende met de toenemende werkdruk heeft dit voor mij in 2003 geresulteerd in een dubbele burnout en is het begin van de ommekeer in mijn leven geweest. Ik werd mij pijnlijk bewust dat ik wel voor anderen zorgde, maar nauwelijks voor mijzelf en besloot dat ik mij op persoonlijk gebied wilde ontwikkelen.

Ik ging massagecursussen volgen, deed aan lichaamswerk en kwam in aanraking met meditatie. Mijn wens om meer te leren over mijzelf heeft er onder andere toe geleid dat ik de Opleiding tot Holistisch Coach en het basisjaar van de Opleiding Intergrated Psychotherapie gevolgd heb.
Jaren later heb ik ook de opleiding Ademcoach afgerond, waardoor ik een volledig pakket in huis heb om jou te mogen ondersteunen in je proces.

Door mijn eigen traumastukken te onderzoeken, schaduwkanten te erkennen en te voelen waar ik het liefste keihard van weg wilde lopen, durf ik te zeggen dat ik inmiddels een ervaringsdeskundige ben op het gebied van dissociatie en Functioneel Neurologische Stoornis. Het lijkt ook wel alsof ik hier een zesde zintuig voor ontwikkeld heb om het te signaleren bij anderen.

Bij mij kun je terecht voor:
* individuele massages en ademsessies.
* de ademcirkels "Op adem komen in het dagelijks leven"
* "Op adem komen na seksueel misbruik"
* Moving Meditations - Omdat mediteren niet altijd op een kussentje hoeft!

Activiteiten

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Open dagen 29 & 30 augustus De AUM (Awareness Understanding Meditation)
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Capoeira lessen voor Kinderen Anders Avondje Uit Biodanza Festival 11 april Touch of Divinity, Tantradagen Fascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk) Heart of  Men Mannengroep voorjaar 2020 Moondance Bodymind Festival 2020 op 22 maart Biodanza met Monique Sajet Vrienden van Djoj Intuïtie & Persoonlijke kracht Bewust Ondernemers Netwerk Café Genietavond, elke week op donderdag Single Avonden Floating By Djoj Wheel of Consent Time Bender Experience Vijf Ritmes - Pure Dance Open dagen 29 & 30 augustus Stargate Workshops Cursus Ontspanningsmassage Sjamanistisch Festival


Heart of  Men Mannengroep voorjaar 2020