Biodanza met Monique Sajet

Deborah Campagna (Deborah Campagna)

Mijn naam is Deborah Campagna en ik ben geboren en opgegroeid in Luxemburg. In 1995 kwam ik naar Nederland om de 4-jarige hbo-opleiding ‘Docent Dans’ op de Rotterdamse Dansacademie te volgen. Ik heb jaren met veel plezier gewerkt als dansdocente, choreografe en danseres en heb mij vervolgens verder ontwikkeld in yoga, meditatie, coaching en energiewerk.

Van jongs af aan ging mijn interesse uit naar spiritualiteit en naar het onbekende. Ik voelde al vroeg dat we bijzondere krachten bezitten en verdiepte mij dan ook al sinds de kindertijd in de werking van lichaam en geest. Al jong experimenteerde ik met energie in de vorm van handoplegging, energiebanen en acupressuur, gezonde voeding, gedachtekracht en telepathie. Toen ik naar Nederland kwam voor mijn studie ‘Docent Dans’ ging er een wereld voor mij open. Hier was er zoveel te lezen en te doen op het gebied van zelfontwikkeling en spiritualiteit. Ik hield mij dan ook vrij snel bezig met cursussen en trainingen die mijn honger naar meer kennis over de werking van lichaam en geest, energie, alternatieve gezondheidszorg, de kracht van meditatie, yoga en aanverwante dingen stilden. Naast mijn werk in de danswereld ging ik mij verder verdiepen in de materie. Ik heb diverse opleidingen gedaan tot Healing Tao trainer, yogadocent, gezins- en kindercoach en energetisch therapeut.

Ik verwelkom je graag bij Centrum Djoj en verheug mij om je te ontmoeten.

Hartelijke groet,

Deborah Campagna

Activiteiten

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Bewust Ondernemers Netwerk Café Touch of Divinity, Tantradagen
Over de trainer
Deborah Campagna
Deborah Campagna


Telefoon:0610908343
www.deborahcampagna.nl
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Biodanza met Monique Sajet Vrienden van Djoj Bewust Ondernemers Netwerk Café Touch of Divinity, Tantradagen Cursus Ontspanningsmassage Biodanza jaargroep met Brenda AAU Single avonden Wheel of Consent Biodanza Festival 2 januari 2021


Biodanza met Monique Sajet