Belinda Christiaans (MoonTraining Body & Mind)

Al wat ik in de loop der jaren geleerd heb zijn Tools om een ieder lekkerder in zijn vel te laten zitten, of lekkerder in je relatie. Ik wil mensen in alle opzichten inspireren en aanzetten om in beweging te komen. Om te zorgen dat ze zich bewust, vitaal, gezond en Happy voelen!

Ruim 15 jaar geleden kwamen. NLP, Qigong, Tantra en ademtechnieken en positieve psychologie op mijn pad en ontdekte dat mijn leven, mijn gedrag gevormd werd door mijn angsten, emoties en overtuigingen ik werd mij ervan bewust wat er in mijn kind zijn allemaal had afgespeeld wat mij nu gevormd had.

Gaande weg heb ik geleerd wat er binnenin mij zich afspeelde. En hoe belangrijk het is te voelen en je dan te kunnen uiten. Ik voelde het verlangen om verbinding aan te gaan. Met name naar mijzelf, en dat in contact alle emotie, pijn en angsten er mogen zijn, wat niet eindigt, wat steeds in beweging is en zeker niet even gemakkelijk is.

Met name in je relatie dringt dit door. Je bent elkaars spiegel. Ook ontdekte ik hierdoor hoe belangrijk de verbinding hoofd, hart en buik is. Het in balans zijn.

Sinds 2004 ben ik werkzaam als zelfstandige waarvan de laatste 6 jaar als Coach, burn-out, lichaamsgericht en praktisch trainer van Body & Mind verbonden bij de Vitaliteitsgroep in Breda.

Daarnaast geef ik Tantraworkshops voor stellen om hun bewust te maken van hoe de Tantrische liefde hun relatie kan verrijken.
Als trainer/coach en als mens wil hen met aandacht en liefde ondersteunen in hun zoektocht.

In de training bied ik een intieme sfeer van veiligheid en warmte. De groepen zijn klein en waardoor een mooie verbinding met elkaar ontstaat.

Ik geef 2 tantra workshops in DJOJ.
1. Eendaagse Ontdek Samen de Tantrische liefde voor (gelegenheid) stellen
2. tweedaagse workshop Liefde & Extase voor stellen.

Tevens zijn er mogelijkheden om samen 1 op 1 workshops te boeken, Duo-massages en 4 handen massages met stellen
Meer info: 06-28770509
www. Tantrischverwennen.nl | [email protected]
www.belindachristiaans.nl | [email protected]

Activiteiten

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Over de trainer
Belinda Christiaans
MoonTraining Body & Mind


Mobiel:0628770509
www.tantrischverwennen.nl
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten