Heart of  Men Mannengroep

Gerda van den Top & Utsav (Tuur) van Hove (Je eigen wijze weg Rotterdam)

Gerda van den Top woont met man en twee dochters in Rockanje. Ze traint en coacht vanaf 1999 in het bedrijfsleven en werkt sinds 2007 als lichaamsgeörienteerde therapeut. Haar praktijk is gevestigd in Rockanje.

Gerda had vanaf haar twaalfde veel hoofdpijn. Ze noemde zichzelf weleens het omgekeerde Kortjakje: elke zondag lag ze ziek op bed. In 1998 is ze haar zoektocht begonnen bij het Aumm Instituut. Daar heeft ze geleerd om zichzelf te uiten met alles wat er is, het leven te vieren, haar sensaties waar te nemen en ja te zeggen tegen dat wat zich aandient.

Bij het Aumm Instituut is ze afgestudeerd aan de de vierjarige opleiding en volgt ze verdiepingsblokken op het vlak van co-dependency en traumaheling en opstellingen. Familie-, Organisatie- en traumaopstellingen heeft ze gevolgd bij Phoenix en Interakt.

Utsav (Tuur) Van Hove woont met zijn partner en 2 honden in Racour, een klein dorpje in België.

In 2005 kwam hij - na een nogal destructieve relatie waarin hij zichzelf wegcijferde - in aanraking met het Aumm Instituut. Dit was het begin van zijn persoonlijk en spiritueel ontwikkelingsproces.

Aan dit Instituut volgde hij een aantal opleidingen:
- Primal Rebirth® Therapie (afgestudeerd)
- Familie Opstellingen en Systemisch Werk
- Primal Somatic Trauma Healing
- Integral Somatic Psychotherapy (ISP)
- Heling van geboortetrauma

Hij heeft in België zijn eigen therapie-praktijk Puur na Tuur en begeleidt in België en Nederland maandelijks opstellingendagen. Zijn passie ligt in het begeleiden en ondersteunen van mensen in hun persoonlijke groei en terugkeer naar hun essentie.

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
Locatie
za 24 okt 2020
10:00-17:00
 
Je Eigen Wijze Weg deel 2
Hillegersberg, Rotterdam
zo 31 jan 2021
10:00-17:00
 
Je Eigen Wijze Weg deel 1
Hillegersberg, Rotterdam


Touch of Divinity, Tantradagen