Capoeira lessen voor Kinderen

Rahina Hassankhan (Raahi)

Dag!
Ik ben Rahina Hassankhan. Vanuit Raahi bied ik workshops familieopstellingen en 1 en 2 daagse trainingen aan over systemisch werken en familieopstellingen. Daarnaast geef ik op afspraak systemische lichaamscoaching (systemisch werken via het lichaam) in Rotterdam en Den Haag.

Mijn achtergrond
Ik ben opgeleid als trainer NLP en Systemisch Werk (familie- en organisatieopstellingen) bij o.a. Bouke de Boer van het NTINLP. Daarna heb ik de training de Maskermaker gedaan bij Wibe Veenbaas van Phoenixopleidingen. Deze training is een combinatie van systemisch werk, karakterstructuren en lichaamswerk.
Systemisch werk is zo divers, dat laat zich ook zien in de workshops die ik de afgelopen jaren heb gevolgd bij Johannes Schmidt (NTINLP), Stephan Hausner (opstellingen met ziekten en symptomen), Marianne Franke (opstelling met kinderen en ouders) en recent Carolla Castillo (reconstructiveschool). Van Connie van der Arend (het roepen van de ziel) heb ik veel geleerd over het systemisch werken via het lichaam. In acht trainingen was ik haar co-trainer in de 10 daagse training Het roepen van de ziel, systemisch werken via het lichaam.

Activiteiten

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Bewust Ondernemers Netwerk Café Touch of Divinity, Tantradagen
Over de trainer
Rahina Hassankhan
Raahi


Telefoon:06 21607078
Mobiel:06 21607078
www.raahi.nl
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Vijf Ritmes - Pure Dance Anders Avondje Uit Biodanza met Monique Sajet Wheel of Consent Touch of Divinity, Tantradagen Cursus Ontspanningsmassage Vrienden van Djoj Open dagen 29 & 30 augustus Floating By Djoj Genietavond, elke week op donderdag Intuïtie & Persoonlijke kracht Stargate Workshops Bewust Ondernemers Netwerk Café Moondance Capoeira lessen voor Kinderen Diep loslaten - loslaten 2.0 - Jan Bommerez


Anders Avondje Uit