Fons Vermaas

Als natuurgeneeskundig therapeut begeleid ik sinds 2004 mensen met psychische of fysieke klachten. Ik werk volgens de methode van Dietmar Krämer. Dit is een methode om diepgewortelde gewoontepatronen laag voor laag af te bouwen met behulp van bloesems, edelstenen, etherische olien, klanken en kleuren.

Na jaren in het bedrijfsleven gewerkt te hebben ontdekte ik mijn levensdoel: het helpen en begeleiden van mensen op zoek naar genezing en geluk. Ik verdiepte me in Reiki, de oosterse geneeswijze die lichaam, ziel en geest als een geheel ziet. In 1997 ben ik ingewijd tot Reiki Master. In 2000 ontdekte ik de helende werking van de Bach bloesems. toen ik voor het eerst de Bach bloesem Wild Oat innam, werd mij de richting om met Bach te gaan werken duidelijk. Nadat ik mij hierin verder had verdiept kwam ik terecht bij de Dietmar Krämer Therapie. Sinds 2004 ben ik erkend C.I.N.T. therapeut.

De logica en de structuur spraken mij bijzonder aan. Bij elke Bach bloesem behoren zones op de huid, te vergelijken met de voetreflexzones op de voet.
Door toepassing van de bloesemdruppels in olie op gestoorde huidzones verdwijnen niet alleen negatieve stemmingen sneller, maar ook fysieke klachten.

Voor consulten kun je terecht in mijn natuurgeneeskundige praktijk in Capelle a/d IJssel of in Djoj. Kijk op mijn website voor meer informatie of neem contact op.

Activiteiten

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten