Biodanza Festival 2 januari 2021

Martin de Lange (Streamwinner)

Martin de Lange (1947) heeft de opleiding van Peter Hess Academie (www.peter-hess-institut.de) voor klankmassage met succes gevolgd. MAANDELIJKS op VRIJDAGAVOND (en soms op de ZATERDAGavond) schept hij de gelegenheid om tot een diepe ontspanning te komen in een KLANKSESSIE. Dankzij een ervaring van >25 jaar in Vipassana meditatie en Metta meditatie (liefdevolle vriendelijkheid) geeft hij je de mogelijkheid om een moment geheel voor jezelf te nemen. Een geschenk voor slechts €17,50.

Naast klankschalen maakt Martin gebruik van andere geluidsbrengers o.a. de oceandrum, gongs, thingsa's etc. De Klankschaal meditatie is voor een diepe ontspanning (een geschenk voor jezelf of voor iemand anders).

Zijdelings is er aandacht voor METTA/KARUNA (mededogen) meditatie, dat beoogt een staat van zijn te ontwikkelen waarin men vriendelijker, gelijkmoediger wordt t.o.v zichzelf en haar/zijn omgeving.

Het is mogelijk om klankmeditatie op locatie te geven en afspraken te maken voor een individuele klankmassage. Of in een organisatie klank te geven om stress te reduceren en/of te voorkomen.

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
Locatie
za 26 sep 2020
19:30-21:30
 
Klanksessie ter ontspanning
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7
za 24 okt 2020
19:30-21:30
 
Klanksessie ter ontspanning
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7
vr 27 nov 2020
19:30-21:30
 
Klanksessie ter ontspanning
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Biodanza jaargroep met Brenda Tantrisch Genieten Zomereditie
Over de trainer
Martin de Lange
Streamwinner


Telefoon:010-5222525
Mobiel:06-10137305
www.streamwinner.com
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Touch of Divinity, Tantradagen AAU Single avonden Vijf Ritmes - Pure Dance Tantrisch Genieten Zomereditie Floating By Djoj Wheel of Consent Open dag Kerstbiodanza Biodanza jaargroep met Brenda Intuïtie & Persoonlijke kracht Heart of  Men Mannengroep Biodanza met Monique Sajet Alles is liefde One Tribe Biodanza Zomeravonden Zomerprogramma de Quist Anders Avondje Uit Cursus Ontspanningsmassage Bewust Ondernemers Netwerk Café Zomerprogramma Sensual tantric lifestyle Oud & Nieuw Celebration Ecstatic summer Djoj Meet up Vrienden van Djoj Schilder Workshops Biodanza Festival 2 januari 2021


Cursus Ontspanningsmassage