Biodanza met Monique Sajet

Guri de Blok (Guri de Blok)

Guri de Blok studeerde fysische techniek aan de HTS, aansluitend 4 jaar filosofie aan de UvA en praktiseerde daarnaast verschillende meditatie vormen. Tijdens zijn werkzaamheden als natuurkundig onderzoeker gaf hij ook Yogales.

Vanaf 1987 werd hij actief in commerciële functies o.a voor de engelse firma Polymer Labs was hij verantwoordelijk voor de vestigingen in Nederland en Duitsland.

Tijdens een 3 jarig verblijf en studie in India, heeft hij kennis gemaakt met verschillende tradities en in het bijzonder met non-dualiteit (Ad-vaita).

Belangrijke leraren voor hem zijn Hans Knibbe, Ramana Maharshi en de Indiase Advaita leraar Sri Poonja. Verder heeft Guri sinds 2002 jaar ervaring met de Diamond Approach van A.H. Almaas.

In 1996 heeft hij Presence, een bureau voor werving selectie, assessment training en coaching opgericht en was daarin 15 jaar actief. Het bedrijf groeide naar ca. 25 mensen op het hoogste punt en is verkocht in 2012.

Naast het ondernemerschap heeft hij veel ervaring met de begeleiding, training en coaching van mensen in vaardigheden en houding vanuit een zijnsgeoriënteerde visie. Vanuit zijn betrokkenheid met het Inloophuis Utrecht voor mensen met kanker geeft hij speciale training in omgaan met energie voor de ervaring van vrijheid ondanks pijn en eindigheid.

Door bijna 40 jaar ervaring in zelfonderzoek en 25 jaar in het bedrijfsleven is hij in staat om DGA’s, managers, teamleden op effectieve wijze bij de kern van hun zaak te brengen. Ze te leren ontspannen waardoor ze helderheid over hun toekomstvisie ervaren met veel energie aan de slag gaan.


Activiteiten

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Touch of Divinity, Tantradagen Floating By Djoj
Over de trainer
Guri de Blok
Guri de Blok


Telefoon:06 22965297
www.gurideblok.nl
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Open dagen 29 & 30 augustus Vijf Ritmes - Pure Dance Floating By Djoj Sjamanistisch Festival Cursus Ontspanningsmassage Vrienden van Djoj Single Avonden Heart of  Men Mannengroep voorjaar 2020 Anders Avondje Uit Fascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk) Biodanza Festival 11 april Touch of Divinity, Tantradagen Time Bender Experience Biodanza met Monique Sajet Moondance Stargate Workshops Bodymind Festival 2020 op 22 maart Genietavond, elke week op donderdag Wheel of Consent Bewust Ondernemers Netwerk Café Capoeira lessen voor Kinderen Intuïtie & Persoonlijke kracht


Vrienden van Djoj