Kidsstatic

Zelfliefde en Authentiek zijn


Deens spiritueel lerares Elisa Namasté is weer in Nederland en geeft een workshop op verschillende locaties met de titel “Zelfliefde en authentiek zijn”

Elisa Namasté is geboren als zeer hooggevoelig mens en staat al sinds kinds af aan in directe verbinding met haar hart en hele zijn. Elisa is hier op aarde gekomen met een duidelijk hartsverlangen: zo veel mogelijk mensen terug in verbinding brengen met hun hartsenergie, zelfliefde en enorme vermogens.

Werkelijke zelfliefde is transformerend en helend. Het is de sleutel tot de innerlijke processen en een directe manier om werkelijke verandering in jezelf en buiten jezelf te verwezenlijken. In haar dynamische workshops is Elisa in staat je te doen herinneren aan welke authentieke zelf jij bent en hoe je deze tot uiting kunt brengen.

Zelfliefde en authentiek zijn
Wat betekent het om vanuit liefde, onze ware essentie, te leven? Wat betekent dit voor onze relaties, onze gezondheid, ons werk, onze keuzes en voor de wereld om ons heen? Hoe kunnen we leren herkennen hoe het is om uit zelfliefde en ware authenticiteit te leven?

Elisa neemt je in verbonden workshops mee in de wereld van zelfliefde en authenticiteit. Ze laat zien en voelen wat het betekent om werkelijk met je pure essentie in contact te staan. Elisa informeert jouw weten met een herinnering aan je puurste hartsenergie. Speels en warm neemt ze je mee op een reis die je thuis brengt.

Wil jij ook:
Luisteren naar (de stem van) je hart?
Je (onderdrukte) hartewensen vervullen?.
Van je perfecte zelf (leren) houden?
Beperkende overtuigingen en emoties oplossen?

Datum: zaterdag 29 juni

Prijs: €85,- incl. Kofiie/thee

Website: lees verderReis naar de rijkdom in jezelf