Ecstatic Dance (orginal)

Nieuws

NIEUW: Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Per 1 oktober

1 oktober 2018
Binnenin een floatingcabine drijf je moeiteloos op een mix van warm water (35℃) en een hoge hoeveelheid Epsom zout. Dit magnesiumrijke zout laat je moeiteloos drijven en is geweldig voor het lichaam.
Lees meer

Anders Waarnemen & Healing Verdieping

17 oktober 2018
In deze module verdiepen we de healing en Anders Waarnemen technieken die je al geleerd hebt, zodat je nog meer leert vertrouwen op wat je ziet en doorkrijgt.
Lees meer

Non-dualiteit en vreugde in je werk

19 oktober 2018
Je werk en rol dagen je uit om op een bepaalde manier in de wereld te staan. Jouw gewoontegedrag wordt gevormd door je historische achtergrond en subtiele onbewuste verwachtingen.
Lees meer

Sjamanistisch Festival

20 oktober 2018
Op het 12e Sjamanistisch Festival maak je kennis met de vele kanten en stromingen van het Sjamanisme. Geweldig om te ontdekken en te ervaren voor beginners, maar zeker ook voor mensen die al wat meer gedaan hebben een interessante, boeiende en heerlijke dag.
Lees meer

Chanten met The peaceSinger!

26 oktober 2018
PeaceConcerts organiseert concerten met live muzikanten die zich toeleggen op en een uiting zijn van mystieke,devotionele,meditatieve muziek. Dit raakt diepe schoonheid en stimuleert welzijn.
Lees meer

Driedaagse Clarity Workshop

2 november 2018
Ontdek Clarity. Ontdek jezelf! Leef lichter en intenser. In deze drie dagen gaan we aan de slag met het Clarity Proces, een prachtige en werkzame weg om met behulp van het dagelijks leven tot helder inzicht te komen.

Lees meer

AAU Single avonden

3 november 2018
Ken je dat? Je zit thuis en hebt zin in een avond ongedwongen mensen ontmoeten, genieten én verbinden. Onder het genot van een lekkere vegetarisch maaltijd, een verdiepende workshop en na afloop een goede dj!
Lees meer

Leren Loslaten, door door Jan Bommerez

3 november 2018
Iedereen die ‘reactieve bagage’ meedraagt in het leven heeft meer moeite om levensenergie en creatieve inspiratie toe te laten. Dat is erg zonde en daarom is leren loslaten meer dan de moeite waard.
Lees meer
Playful Abudance