Ecstatic Dance (orginal)

Nieuws

Basiscursus Ontspanningsmassage (weekend)

16 november 2019
In deze heel praktische cursus leer je een gevarieerde en volledige massage te geven met technieken uit de populaire klassieke ontspanningsmassage.
Lees meer

Fascia, The Art of Self-Unwinding

16 november 2019
Er is de afgelopen jaren veel onderzoek gedaan naar Fascia (bindweefsel)? En deze nieuwe inzichten geven aan dat chronische en a-specifieke pijn toch (effectief) behandelbaar zijn? 🙏
Lees meer

Masterclass Authentieke Acquisitie

22 november 2019
Klanten krijgen door jezelf te blijven. Op deze avond gaan we met een selecte groep dienstverlenende ondernemers bekijken hoe je dat aanpakt, authentiek klanten werven.
Lees meer

Tantrisch genieten

22 november 2019
Deze avonden nemen we je mee op een tantrische ontdekkingsreis. Iedere avond krijgt een ander thema en we bouwen de avonden geleidelijk op.
Lees meer

Ridders van de Veste, een deep dive via de assen van het Wheel of Consent

22 november 2019
Deze training gaat over diep ingesleten patronen in contact en is voor iedereen die verlangt naar een dieper inzicht en meer vrijheid in zijn persoonlijke relatie tot contact via de assen van het Wheel of Consent.
Lees meer

Klanksessie ter ontspanning

29 november 2019
De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans.
Lees meer

8-handenmassage

30 november 2019
Acht tedere, liefdevolle, sensuele en spelende handen laten jouw lijf tintelen en genieten. Jouw overgave is een ware gift voor iedere gever.
Lees meer

Fascia, The Next Level

30 november 2019
Tijdens dit weekend zoomen we in op het oplossen van (energetische) blokkades die ontstaan zijn in het bindweefsel en leer je welke invloed dit heeft op je chakra’s.
Lees meer
Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag