Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!

Nieuws

Mindful ouderschap

15 mei 2018
In een negen-weekse mindfulnesstraining speciaal voor ouders leer je hoe je rust kunt brengen in de dagelijkse hectiek van het ouderschap.
Lees meer

Fusie van de 5 elementen verdieping

17 mei 2018
Liefdevol de aspecten van onszelf omarmen die we minder acceptabel vinden, die lastig zijn. Door met de parel diepe lagen van ons zelf aan te raken en te aanvaarden groeit de compassie-parel.
Lees meer

Wisdom Chi Kung

17 mei 2018
In 5 lessen van 2 uur maken we contact met de verschillende onderdelen van de hersenen en met de wijze waarop deze functioneren.
Lees meer

Mantra zang met live muzikanten

18 mei 2018
Mantra zang wordt 1 x per maand op elke tweede vrijdag in samenwerking met PeaceConcerts en Centrum Djoj georganiseerd. De avonden vinden plaats in de grote zaal.
Lees meer

Vitality Day 2018

27 mei 2018
Vitality Day 2018 is een bruisende dag met diverse inspirerende trainers en coaches gespecialiseerd op het gebied van vitaal werken en leven.
Lees meer

Reis naar de rijkdom in je Zelf

1 juni 2018
Tijdens de training ga je jouw neiging herkennen om in het dagelijks leven onbewust te reageren op situaties die lijken op het verleden.
Lees meer

Primal Deconditioning Intensive

22 juni 2018
Een therapeutisch kindertijd de-conditionering programma dat werkt met onze basis conditionering gevormd in de eerste 7 jaren van ons leven.
Lees meer

Moeiteloos Leren Leven, door Jan Bommerez

24 juni 2018
Welke principes leiden tot FLOW en moeiteloosheid? Ontdek het tijdloze werk van een bijzondere man die zelfs Gandhi kon inspireren…
Lees meer
Basiscursus Ontspanningsmassage