Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni

Stargate Connecting to Higher Self


Awaken to your higher potential and your path

Deze workshop is geschikt voor iedereen die graag rechtstreeks contact met eigen Hoger Zelf of een persoonlijke Lichtgids wil hebben en die meer wil kunnen vertrouwen op eigen intuïtie.

In je lichaam zit een organisch zend- en ontvangsysteem, je telepathisch kanaal, een samenwerking tussen licht gevoelige klieren en je hogere chakrasysteem, bedoeld voor het ontvangen en zenden van informatie van een hogere trilling. Door te leren dit te activeren en terug in gebruik te nemen kun je steeds meer op je eigen intuïtieve waarnemingen en eigen authentieke wijsheid gaan vertrouwen. Jouw hoger Zelf bewustzijn, je persoonlijke Lichtgidsen en Engelen kennen jouw incarnatie wensenlijst voor dit leven en zijn nu ook al helpend actief om jouw pad te begeleiden. De directe communicatie terugveroveren met hen, maakt dat je altijd je hulpteam voor raad en inzicht paraat hebt, bij wat het leven je ook brengt.

Samen met mijn team van Lichtgidsen, help ik je eerst op weg door activaties en het uitlijnen van je hogere chakra’s en Lichtsystemen. Daarna leer ik je en doe ik je voor, hoe je makkelijk en veilig contact maakt. We oefenen dit in tweetallen. De ervaring leert dat iedereen die meedoet aan de workshop aan het eind hiervan wel een eigen vorm van contact heeft gehad en dat dit makkelijker was dan je dacht. Als je eenmaal hebt ervaren hoe zich dit bij jou openbaart kun je hiermee (en met de geleerde oefeningen) thuis zelf aan de slag om je band met je multidimensionale Hoger Zelf en Lichtgids of Gidsen verder te ontwikkelen. Meer informatie over mij, de Stargate en mijn workshops vind je op mijn site en de site van Djoj.

Datum: zaterdag 11 mei

Prijs: Dag workshop €95,- en het weekend van 11 mei €190,- incl. koffie/thee en lunch.

Website: Lees verder

Download informatie

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Ecstatic Summer Djoj Pure Dance | De Vijf Ritmes
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Fascia: anders dan anders Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei DansKlank dagen Buitengewoon Djoj Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Stoelyoga - Masterclass Pure Dance | De Vijf Ritmes Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Non-dualiteit Moeiteloos Succes Single Avonden - Slow Dating Reis naar de rijkdom in jezelf Genietavond, elke week op donderdag Bewust Ondernemers Netwerk Café Ecstatic Summer Djoj One Tribe Biodanza zomeravonden Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Playful Abundance Tantra workshop Pure Dance | De Vijf Ritmes Stoelyoga - Yoga voor iedereen Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Kidsstatic Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Stargate workshops Open Dagen op 31 augustus & 1 september Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Biodanza met Monique Sajet


Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei