Biodanza jaargroep met Brenda

Nieuws

Floating by Djoj

1 januari 0001
Binnenin een floatingcabine drijf je moeiteloos op een mix van warm water (35℃) en een hoge hoeveelheid Epsom zout. Dit magnesiumrijke zout laat je moeiteloos drijven en is geweldig voor het lichaam.
Lees meer

Basisjaar Zijnsorientatie Rotterdam

2 juli 2020
Leven met het gevoel in je bestemming te zijn, zo kun je het verlangen van deelnemers aan de Opleiding Zijnsoriëntatie ook omschrijven.
Lees meer

Activiteiten De Quest Zomer 2020

7 juli 2020
Ook deze zomer organiseren we verschillende activiteiten.
Lees meer

De One Tribe avonden

4 juli 2020
Ook dit jaar dansen we tijdens de zomer weer in Djoj op de zaterdagavonden. Dit wordt al weer de 4e editie van avonden die elk jaar graag bezocht zijn!
Lees meer

Tantrisch genieten (zomereditie)

21 augustus 2020
Deze avonden nemen we je mee op een tantrische ontdekkingsreis. Iedere avond krijgt een ander thema en we bouwen de avonden geleidelijk op.
Lees meer

Koning van het Rijk, doorlopende jaartraining grensbewustzijn

4 september 2020
In deze doorlopende jaartraining ga je op basis van je dagelijks leven op zoek naar die aspecten in jezelf die je tot koning maken in je eigen rijk en de aspecten die je tot onderdaan maken van je omgeving, angsten en conditioneringen.
Lees meer

Healing Tao Basis - Module A

7 september 2020
De oefeningen zijn erop gericht in alles wat we doen, voelen en denken volop fysiek aanwezig te zijn en op deze manier als een geheel te functioneren.
Lees meer

Beenmerg Nei Kung

8 september 2020
Door levensenergie in je botten te laten vibreren, wordt de doorbloeding gestimuleerd. Botontkalking (het rode beenmerg vervet en het bot wordt poreus) kan met Beenmerg Nei Kung grotendeels teruggedrongen worden.

Lees meer
Biodanza met Monique Sajet