5 ritmes dansreis

Ruimte voor je zachte kracht


Sta je langs de zijlijn van je leven?
Heb je het idee dat je meer kunt?
Weet je niet hoe je daar komt?

Tijdens deze dagworkshop maken we ruimte voor je diepste verlangen. Dat is niet je zwakte maar je kracht. Het is waarvoor ben je op aarde bent. Je gaat meer vrijheid en voldoening ervaren, zodat je meer gaat sprankelen.

Resultaten:
- jouw diepste verlangen en bijdrage kennen
- durf en lef om je zachte kant in te zetten
- ontspannen, geestelijk en lichamelijk opgeruimd zijn

Om een doorbraak te bereiken gaan we vooral de emotionele lading opruimen van wat nog in de weg zit. Oude onbewuste overtuigingen, onbewust oud zeer. En dat ZONDER dat we gaan wroeten in het verleden. Tenslotte stemmen we hoofd en hart op elkaar af.

Reken op een intensieve dag waar je lichaam ook op zal reageren. Ontdek nieuwe technieken en nieuwe mogelijkheden. Alles is erop gericht om een transformatie te starten die jou een gevoel van ruimte en vrijheid geeft. Het helpt als je tevoren zelf al gaat werken met de MIR-methode (mirmethode.nl).

‘Ik heb een aantal oude blokkades die ik meedroeg losgelaten en ben een stapje dichter bij mezelf gekomen. Er ruimte om weer te durven dromen’ - Ingrid Hobbel

Data: 10 maart en 6 oktober

Prijs: € 95,- incl koffie/thee en lunch

Website: Lees verder

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Change - Live Your Dream Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Tantric Djoj Reading & Healing Beleef je lijf festival 24 maart Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Change - Live Your Dream 5 ritmes dansreis Stargate workshops Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Dans De Vijf Ritmes Reis naar de rijkdom in jezelf


5 ritmes dansreis