Reading en Healing Basis en verdieping

Relatie - Angst - Liefde 2 daagse


Ontsnap uit oude patronen
Creëer een liefdevol leven

In deze training krijg je inzicht in hoe angst je hart kan afsluiten voor liefde. Uit zelfbescherming gaat je hart verharden.

Ben je na een negatieve ervaring bewust of onbewust bang voor een herhaling, dan is je hart afgesloten. Je hebt er als het ware een muurtje omheen gezet, want je wilt nooit meer die pijn ervaren.
Wanneer je oude pijn vanuit het verleden meeneemt de toekomst in dan is je focus op wat je allemaal niet wilt in een relatie.

Pas wanneer jij duidelijk hebt wat je WEL belangrijk vindt in een relatie krijg je rust en zelfvertrouwen. Je kan weer tevoorschijn komen vanachter je muur, de sleutel heb je dan zelf in handen.

In deze training ga je in kleine groepjes aan de slag en doe je oefeningen om inzicht te krijgen in jouw angsten en valkuilen. Vanuit vertrouwen, veiligheid en respect ga je aan het werk.

Je krijgt inzicht in je oude relatiegedrag en je gaat ook ervaren hoe het is wanneer je een patroon veranderd. Pas als je ervaren hebt hoe het ook anders kan is dat gemakkelijker om ook echt te gaan toepassen in je leven.

Zit je in een relatie en wil je die op een hoger en gelukkiger niveau brengen? Het is helemaal niet nodig om samen met je partner te komen, liever niet zou ik zeggen, kom dan om te leren hoe jij zelf anders in de relatie kan gaan staan.

Leer open te worden over jouw afgesloten zijn. Dat is het begin, en stapje voor stapje gaat je toekomst er daadwerkelijk anders uitzien.

Je hart durft zich weer te openen voor de verbinding met een ander.
De sleutel tot gelukkige relaties gaat via je hart.

Denk je dat wil ik ook!

Schrijf je dan in voor de driedaagse training Relatie | Angst | Liefde

Data: 17 en 1 dec

Prijs: € 195,- voor tweedaagse training incl. koffie/thee en lunch.

Website: Lees verderGeweldloze Communicatie Festival