Anders Avondje Uit

Nieuws

Koning van het Rijk, doorlopende jaartraining grensbewustzijn

28 februari 2020
In deze doorlopende jaartraining ga je op basis van je dagelijks leven op zoek naar die aspecten in jezelf die je tot koning maken in je eigen rijk en de aspecten die je tot onderdaan maken van je omgeving, angsten en conditioneringen.
Lees meer

Online cursus Leren Loslaten van Jan Bommerez

1 maart 2020
Jan Bommerez is auteur van diverse bestsellers en ervaringsdeskundige op het gebied van flow, transformatie en loslaten.
Lees meer

Dance Theater - Magical Dragon

2 maart 2020
We are inviting you to create with us a Performance - MAGICAL DRAGON. We will give you tools for liberating yourselves through the art of dance and theater.
Lees meer

HEART of MAN avonden

5 maart 2020
Welk man-beeld heb jij van jouw vader meegekregen? Hoe ben jij van jongen man geworden? Benieuwd naar de verhalen die andere mannen hierover vertellen?
Lees meer

Stargate Transmissions of Light dag

8 maart 2020
Deze workshop helpt je om te ontwaken in je persoonlijke- en spirituele kracht. Je multidimensionaal en Lichter Zelf te ervaren en te activeren op DNA niveau
Lees meer

Touch of Divinity, Tantradagen

8 maart 2020
Onze Tantra dagen zijn afgestemde ont-moetingsdagen met meditatie, mantra/klank, tantrische dans, zachte aanraking & lichaamswerk, yoga en ademhalingsoefeningen.
Lees meer

Het spel der tronen, een introductie in het wheel of consent

13 maart 2020
Het spel der tronen is voor iedereen die inzicht wil krijgen in de patronen die hij/zij onbewust hanteert in contact met anderen.
Lees meer

Deep Listening Training

14 maart 2020
Deep Listening Training (ACDLT®) is een verdiepende en transformerende luistertraining voor iedereen die luisteren inzet in zijn of haar leven en werk.
Lees meer
Sjamanistisch Festival