Beachparty 'JOY 2019'

Nieuws

8-handenmassage voor vrouwen

19 september 2019
Al een aantal jaar geef ik met mijn partner Hans van der Hel een 8-handenmassage voor mannen en vrouwen. Vanuit daaruit introduceer ik een 8-handen-massage voor vrouwen.
Lees meer

Tao Vrouwencirkel

20 september 2019
Eens per maand op vrijdagmiddag ruimte geven, stil staan en te laten stromen wat er leeft. We maken gebruik van verschillende oefeningen van de Healing Tao Training.
Lees meer

Fascia: anders dan anders!

21 september 2019
Deze praktijkgerichte dagtraining geeft je nieuwe tools en technieken om jezelf (en je cliënten/patiënten) eenvoudige maar doeltreffende oefeningen aan te bieden die meer rust, ruimte en beweging brengen in body & mind.
Lees meer

Intuïtie & Persoonlijke kracht

21 september 2019
Elke van de 4 zaterdagen leert je nieuwe praktische toepassingen, zodat je onder allerlei omstandigheden helder blijft, stevig en bij jezelf.
Lees meer

Playful Abundance Tantra workshop

21 september 2019
In onze workshops gaan we aan de slag vanuit dat gegeven: met adem, meditatie, ontmoeting en meer, om jezelf helemaal te leren voelen en te bevrijden van alles wat je tegenhoudt.
Lees meer

Vipassana Basis Cursus

25 september 2019
De introductiecursus Vipassana meditatie van 10 woensdagavonden geeft je de beginselen van deze Boeddhistische meditatievorm die meer dan 2500 jaar geleden is ontstaan.
Lees meer

Beachparty 'JOY 2019'

27 september 2019
Op de valreep van de zomer komt er dan toch weer een beachparty van Saryo (PURE DANCE, 5RITMES) en Centrum Djoj en we maken er weer een spetterend feest van.
Lees meer

Non-dualiteit avonden

27 september 2019
De laatste vrijdag van de maand zijn er bijeenkomsten over non-dualiteit. Hierbij gaat het om de directe ervaring van vrijheid, stilte, rusten in wie je werkelijk bent. De vorm van de bijeenkomst is een meditatie, thema en open ontmoeting.
Lees meer
Boeddha Festival 9 febr