Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!

Primal Deconditioning Intensive


Een therapeutisch kindertijd de-conditionering programma dat werkt met onze basis conditionering gevormd in de eerste 7 jaren van ons leven. Onbewust vormt dit de blauwdruk van wie we worden als een volwassene.

Conditionering wordt aan ons doorgegeven door ouders, familie, leraren en de samenleving – het is aangeleerd gedrag. Het voedt alles dat vals is in ons door het behouden van een persoonlijkheid. Dat op zijn beurt ons weghoudt van het echte, essentiële en ware in ons – een plek waar we ons thuis voelen en verbonden.

Dit proces werkt door de lagen van onze persoonlijkheid die zich meestal manifesteren als onze zelfvernietigende gedragingen, verslavingen, en co-dependance problemen.

We gebruiken verschillende technieken, om ons opnieuw te verbinden met het gezonde en levende kind in ons, zodoende het vrij te maken van de hypnose van het verleden.

Uiteindelijk is het mediteren op een dagelijkse basis dat maakt dat we ongeïdentificeerd blijven van onze verwondingen, met behoud van een gezonder en vervuld leven in dit huidige moment.

22 juni 2018 inkomen 16:00, ben niet te laat voor de start van het avond programma direct erna.
24-26 juni 2018 van 07:00-23:30
27 juni 2018 van 07:00-17:00
Inclusief OSHO Dynamic en Kundalini Meditatie.

Data: vrijdag 22-t/m 27 juni

Prijs:
6 dagen 2018 € 900,- Inclusief ontbijt, lunch, diner en overnachtingen. Deelname na interview (beperkt aantal plaatsen). De cursus wordt in het Engels gegeven.

Website: www.djoj.nlMoeiteloos leren leven, door Jan Bommerez