Fascia: The Next Level (Energie)

Pleiadisch lichtwerk sessies


Super blij om nu bij centrum Djoj te mogen beginnen op de donderdag ochtend. Ik heb het hele jaar op de open dagen van Djoj gestaan en dit was een overweldigend succes. Ik heb vele mensen gezien en ontmoet wat ik heel fijn heb gevonden en een sessie mogen geven. Hier ben ik dankbaar voor. Ik voel mij zeer welkom in Djoj daarom heb ik besloten een vaste plek te creëren en mijn service aan te bieden.

Na veel werk aan mijzelf te hebben gedaan werk ik nu als fulltime Priestess in mijn bedrijf en ben ook opleider bij de Dolphin Star Temple Mystery school. Ik ben channeler, medium, trancemedium, energiewerker, en werk shamanistisch.

Ik richt mij in groepen vooral op vrouwen om vrouwen te supporten om in hun kracht te komen. Vanuit kwetsbaarheid en kracht is het zonder gevecht en gaat alles effortless. De vrouwelijkheid is kracht!

Individuele sessies zijn voor mannen en vrouwen. Opnieuw je energie banen aanzetten, leren hoe je bij jezelf kan komen, oude overtuigingen condities opruimen. Praten met de hogere lichtwezens. Hoe kan ik een connectie maken met mijn gidsen etc ...

Data: 7+14+21+28 nov en 5 dec (zie verder agenda)

Prijs: €90,- per uur

Website: Lees verder
Time Bender Experience