Ecstatic Summer Djoj

Non-dualiteit themadagen


Het begrip non-dualiteit zegt zoveel als dat je herkent dat er voorbij de verscheidenheid Eenheid is. En als je die eenheid ervaart, herken je dat er niets is buiten die Eenheid. Dat is een ander perspectief van de werkelijkheid dan de dagelijkse realiteit waarin de diversiteit zo evident is.

Op de themadagen is het vertrekpunt het duale perspectief. Jou gevoelde en gedachte werkelijkheid precies zoals je hem ervaart en voor jou waar is. Vandaaruit gaan we ervaringsgericht onderzoek doen, naar de werkelijkheid van de ervaring. Door dit zelfonderzoek krijg je zicht op de werking van je zintuigen en geest. Je herkent dat je ruimer bent dan je waarneming en dat er essentiële kwaliteiten verschijnen, zoals rust, liefde, verbondenheid, kracht. Kwaliteiten die niet het resultaat zijn van een actie, maar de inherente aspecten van je Zijn. Wanneer je dit verder onderzoekt opent zich de ervaring van tijdloosheid en onbegrensd zijn. Vanuit dat non-duale perspectief verdwijnen conflicten en herken je wie je wezenlijk bent.

De workshops zijn ingericht met praktische oefeningen waarbij jij je eigen waarheid en ervaring kunt onderzoeken en de perspectiefwisseling kunt ervaren. Rondom de thema’s:
- Vreugde in werk,
- Rust in je hoofd en oplossen innerlijk conflict
- Bevrijding van pijn en ongemak.

Data: 17 en 24 mei

Prijs: Tweedaagse € 160,- zakelijk € 240,- inclusief lunch koffie en thee

Website: Lees verder

Download informatie

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Fascia: anders dan anders Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Stoelyoga - Yoga voor iedereen Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Buitengewoon Djoj Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Biodanza met Monique Sajet Ecstatic Summer Djoj Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Stoelyoga - Masterclass Open Dagen op 31 augustus & 1 september Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Genietavond, elke week op donderdag Bewust Ondernemers Netwerk Café Pure Dance | De Vijf Ritmes Kidsstatic Fascia: anders dan anders Reis naar de rijkdom in jezelf Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Pure Dance | De Vijf Ritmes Non-dualiteit Playful Abundance Tantra workshop One Tribe Biodanza zomeravonden Moeiteloos Succes Single Avonden - Slow Dating Stargate workshops DansKlank dagen


Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus