Biodanza Festival 2 januari 2021

Nieuws archief mei 2020


Activiteiten De Quest Zomer 2020

Ook deze zomer organiseren we verschillende activiteiten.
Lees meer

Koning van het Rijk, doorlopende jaartraining grensbewustzijn

In deze doorlopende jaartraining ga je op basis van je dagelijks leven op zoek naar die aspecten in jezelf die je tot koning maken in je eigen rijk en de aspecten die je tot onderdaan maken van je omgeving, angsten en conditioneringen.
Lees meer

Healing Tao Basis - Module A

De oefeningen zijn erop gericht in alles wat we doen, voelen en denken volop fysiek aanwezig te zijn en op deze manier als een geheel te functioneren.
Lees meer

Beenmerg Nei Kung

Door levensenergie in je botten te laten vibreren, wordt de doorbloeding gestimuleerd. Botontkalking (het rode beenmerg vervet en het bot wordt poreus) kan met Beenmerg Nei Kung grotendeels teruggedrongen worden.

Lees meer

Intuitie & persoonlijke kracht 8 avonden

Hoe vaak verlies jj het roer, wordt je opgeslokt door het dagelijkse vaak grijze bestaan, ervaar je druk, heb je het gevoel dat je hier niet thuis hoort!
Lees meer

Touch of Divinity, Tantradagen

Dan zijn onze heerlijke Tantra dagen iets voor jou!
Lees meer

Tantra Experience, Tantric Sensual lifestyle

De Tantra Experience is een plek waar je kan oefenen, ervaren en bewust worden. Je kan er veel over lezen en praten, maar de beste manier is het te doen, te ervaren in je lijf, in je cellen.
Lees meer

Intuïtie & Persoonlijke kracht 4 daagse

Hoe vaak verlies jj het roer, wordt je opgeslokt door het dagelijkse vaak grijze bestaan, ervaar je druk, heb je het gevoel dat je hier niet thuis hoort!
Lees meer

Klanksessie ter ontspanning

De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans.
Lees meer

Alles is liefde!

Tijdens deze eendaagse neem ik je graag mee langst de vele relaties die je in je leven tegenkomt, welke boodschappen ze je brengen, waarvoor ze dienen, hoe je, vaak diepe (relaties) pijnen kunt helen, hoe alles met elkaar verbonden is.
Lees meer

4e Nationale Astrologiedag

Lezingen - Markt - Workshops - Astro-opstelling
Lees meer

Biodanza jaargroep met Brenda

In deze biodanza jaargroep met Brenda van Broekhoven, dans je een jaar samen en kun je een grote sprong maken in de verdieping van jouw levenszin.
Lees meer

Basiscursus Ontspanningsmassage

In deze heel praktische cursus leer je een gevarieerde en volledige massage te geven met technieken uit de populaire klassieke ontspanningsmassage. We masseren telkens een deel van het lichaam.
Lees meer

Festival Biodanza beweegt je

Biodanza beweegt je hart, brein en je lijf. Steeds meer wetenschappers bevestigen de kracht van bewegen op muziek. Tijdens dit festival krijg je de kans met meerdere docenten kennis te maken.
Lees meer
One Tribe Biodanza Zomeravonden