Sjamanistisch Festival

Moeiteloos Succes


Burn-out, depressie, angst, een gevoel van schuld, zinloosheid, waardeloosheid, eenzaamheid en onveiligheid zijn inmiddels geen uitzonderingen meer in onze samenleving. Iedereen krijgt er in zijn leven, vroeg of laat, direct of indirect, mee te maken. Onze welvaart en technologie zijn nog nooit zo toegenomen als in de afgelopen decennia en tegelijkertijd maken we ons steeds meer zorgen en lijken we steeds ongelukkiger, angstiger en eenzamer te worden.

Waarom? En kan het anders?

Wat als alles gewoon vanzelf zou gaan. Wat als onze innerlijke natuur van nature al gelukkig en gezond is en het slechts een kwestie is van deze beter te leren kennen.

Psychologisch gezien zwemmen we vaak tegen de stroom in met alle gevolgen van dien. De psychologie achter moeiteloos succes biedt inzicht in hoe we met de stroom kunnen leren mee zwemmen.

De natuur werkt altijd mee zolang wij maar begrijpen hoe we het beste mee kunnen werken met de natuur.

Van jongs af aan leren we allemaal omgaan met de fysieke natuur en spelenderwijs leren we de wetten van de natuur kennen. Zo weten we dat we niet zonder gevolgen van het balkon af kunnen springen. Maar zo vertrouwd als we zijn met de wetten van de fysieke natuur, zo onbekend zijn wij met het functioneren van de natuur van ons bewustzijn. Op geestelijk vlak weten we vaak niet goed voor onszelf te zorgen en blijven we spreekwoordelijk regelmatig van het balkon afspringen, regelmatig verdwalen en tegen muren aanlopen.

Wil je meer weten en begrijpen over moeiteloosheid en flow, kom dan naar de dag workshop bij Centrum Djoj.

Data: zondag 8 september

Prijs:
De workshop kost €195,- . De prijs is inclusief koffie, thee, lunch en de workshop manual.

Website: Lees VerderOne Tribe Biodanza zomeravonden