Fascia: anders dan anders

Liefde en sprankeling voor jezelf en je kind


Sprankeling voor jezelf en je kind! 2 februari
Offer je jezelf vaak te veel op?
Ben je vergeten wat je zelf wilt?
Is je (klein)kind een buitenbeentje of heeft het gevoeligheidsklachten?

Maak ruimte voor jezelf en je kind
Het lijkt misschien onmogelijk om weer authentiek en sprankelend te zijn, maar het is veel moeilijker om te proberen te zijn wie wij niet zijn. Lichaam en geest hangen samen. Als jij het voorbeeld geeft, ontstaat ruimte voor je kind om zichzelf te zijn en de klachten los te laten.

Tijdens deze dagworkshop helen we de familielijn en maken we ruimte voor je diepste verlangen. Dat is waarvoor je op aarde bent. Je gaat meer vrijheid en voldoening ervaren, zodat je meer gaat sprankelen. Ook je kind ervaart meer ruimte en zelfvertrouwen, en soms verdwijnen klachten.

Resultaten:
- jouw diepste verlangen kennen
- durf om je zachte kracht in te zetten
- ontspannen, geestelijk en lichamelijk opgeruimd zijn
- meer sprankeling en ruimte voor jezelf en je (klein)kind

Om een doorbraak te bereiken gaan we vooral de emotionele lading opruimen van wat nog in de weg zit. Blokkades in de familielijn, oude onbewuste overtuigingen, onbewust oud zeer. En dat ZONDER dat we gaan wroeten in het verleden. Daarmee stop je met het doorgeven van het verleden aan je (klein)kind.

Reken op een intensieve dag waar je lichaam ook op zal reageren. Ontdek nieuwe technieken en nieuwe mogelijkheden. Alles is erop gericht om een transformatie te starten die jou een gevoel van ruimte en vrijheid geeft. Het helpt als je tevoren werkt met de MIR-methode (mirmethode.nl).

Ervaring van een deelnemer:
‘Door jouw stromende manier van begeleiden leerde ik mijn zachte kant gebruiken. Je bent de magiër van de nieuwe ontwikkelingen!'

Liefde voor jezelf en je kind! 24 november en 16 maart
Deze workshop is een vervolg op 'sprankeling voor jezelf en je kind'.
Voor als je meer rust, liefde en stabiliteit in je gezin zoekt.
Je leert meer vanuit je ziel leven en wordt een liefdevoller mens en daarmee beïnvloed je ook je gezin. We werken opnieuw aan een blinde vlek en aan het opschonen van de familielijn, etc.

Om resultaat te bereiken gaan we vooral de emotionele lading opruimen van wat nog in de weg zit. Blokkades in de familielijn, oude onbewuste overtuigingen, onbewust oud zeer. En dat ZONDER dat we gaan wroeten in het verleden. Daarmee maak je je los van je geschiedenis, creeer je een nieuwe versie van jezelf en stop je ook met het doorgeven van ballast uit het verleden aan je (klein)kind.

Reken op een intensieve dag waar je lichaam ook op zal reageren. Ontdek nieuwe technieken en nieuwe mogelijkheden. Alles is erop gericht om een transformatie te starten die jou een gevoel van ruimte en vrijheid geeft.

Ook hier is het raadzaam de MIR-methode tevoren te doen.

Data: 24 november, 2 februari en 16 maart

Prijs: €95,- voor 2 februari en €125,- voor 24 november en 16 maart.  incl. koffie/thee en vegetarisch lunch

Website: lees verderAdem & Spieren in Balans