Pure Dance | De Vijf Ritmes

Lentefestival Buitengewoon Djoj


Djoj Spring!

Djoj gaat naar buiten, en hoe! Deze lente (24 – 26 mei 2019) organiseert Centrum Djoj een meerdaags lentefestival in het landelijke Someren in Brabant. Het thema van het festival is ‘duurzaam geluk’. Het thema komt terug in de workshops, maar ook in de voeding! In landelijke hoeves en (bij goed weer) op de buitenvelden worden allerlei activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling georganiseerd.

Onderdelen die aan bod komen zijn:

  • Self-Love
  • Connecting
  • Get Moving
  • Meditation
  • Treat Yourself
  • Music & Entertainment
  • Conscious Food

Duurzaam geluk

De lente is van oudsher het seizoen waarbij we weer naar buiten gaan treden en de in de winter vergaarde energie gaan transformeren. Het festival is een mooie manier om deze beweging bewust vorm te geven. Het thema ‘duurzaam geluk’ zal hierin de leidraad vormen. Wat maakt jou gelukkig? Wat heb je nodig om dit te mogen ervaren? Welke stappen zou je graag nog willen zetten? Maar ook; wat heb jij bij te dragen aan het geluk van anderen?

Wat kun je verwachten?

Er worden allerlei activiteiten georganiseerd waarin jij vrij bent om aan te sluiten. Je kiest wat voor jou op dat moment goed voelt. Dat kan zijn dansen, uitbundigheid, bewegen, samen, maar ook juist verstilling, op jezelf zijn, een onderwerp uitdiepen, in de natuur wandelen of een nieuwe vaardigheid leren. Al deze elementen zullen in verschillende vormen aanwezig zijn. Het is aan jou om te kiezen wat voor jou het beste past. Zo ziet het festival er voor iedereen anders uit, maar is het toch een gezamenlijke ervaring waarin iedereen zijn eigen ontwikkeling doormaakt.

Food

We willen bewust omgaan met onze eigen ontwikkeling, maar ook met de wereld om ons heen. We organiseren dit evenement dan ook samen met Vegenement. Zij zorgen ervoor dat het jou op het gebied van eten aan niks ontbreekt en dat er tegelijkertijd bewust met voeding wordt omgegaan. Het hele weekend lang heerlijke en bewuste voeding dus! Er zullen ook activiteiten rondom bewuste voeding georganiseerd worden waarbij je kunt aansluiten.

Overnachten:

Het is een meerdaags festival en we nodigen iedereen dan ook uit om te blijven overnachten op een kamer in één van de landelijke hoeves of op het kampeerveld met een tentje.

Intieme sfeer

De opzet van dit festival is kleinschalig. We willen graag een lieflijke omgeving en intieme sfeer creëren waarin mensen zich veilig voelen om zich te ontwikkelen en te genieten van wat er is.

Als dit alles jou aanspreekt, meld je dan aan via de inschrijfknop op onze site. Je bent van harte welkom!

Samen staan we sterker:

Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan dit evenement? Als vrijwilliger of in de vorm van een workshop/activiteit? Neem dan contact op met annika@djoj.nl voor meer informatie.

Data: 24 mei vanaf 18.00 uur tot 26 mei 18.00. Nadere info volgt z.s.m. Het evenement vind plaats op de De Hoof, 5712 LM Someren, Nederland, dit alles in de buurt van Eindhoven.

Website: www.djoj.nl


ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation) Stoelyoga - Yoga voor iedereen
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Genietavond, elke week op donderdag Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Stargate workshops Open Dagen op 31 augustus & 1 september Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Playful Abundance Tantra workshop DansKlank dagen Stoelyoga - Yoga voor iedereen Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Biodanza met Monique Sajet Ecstatic Summer Djoj Pure Dance | De Vijf Ritmes Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Buitengewoon Djoj Stoelyoga - Masterclass Bewust Ondernemers Netwerk Café Moeiteloos Succes One Tribe Biodanza zomeravonden Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Reis naar de rijkdom in jezelf Pure Dance | De Vijf Ritmes Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Non-dualiteit Single Avonden - Slow Dating Kidsstatic Fascia: anders dan anders


Kidsstatic