Change - Live Your Dream

Leer Mindful leven


Je hebt ervan gehoord of misschien zelfs al eens een training gedaan. En je probeert om te mediteren; soms met succes en soms blijft het succes uit. Of je merkt dat het lastig toe te passen is in je dagelijks leven. Er wordt zo makkelijk gezegd even 15 minuten te gaan zitten met focus op je ademhaling of om dingen er te laten zijn. Maar ondertussen voel je dat het net niet werkt voor jou. Of wil je er mee beginnen. Maar hoe dan?

Ik maak het praktisch voor je. Als leidraad gebruik ik het 8 weken programma dat erg bekend is en dit vul ik aan met praktische korte oefeningen vanuit de boeddhistische psychologie, zodat je deze in verschillende situaties direct kunt toepassen. Ook leer ik je een onderzoeksmethode waarbij je gericht bij jezelf onderzoek kunt doen zodat je jezelf kunt helpen in situaties die je uitdagen.

Met mindfulness leer je met stress omgaan, krijg je meer focus voor de dingen die gedaan moeten worden en ervaar je meer rust en ruimte in jezelf. Maar het leert je ook te kijken naar de processen in jezelf en te kijken naar de gewoontes die je ontwikkeld hebt door de jaren heen.

data: 15+22+29 mrt en 5+12 apr (zie verder agenda)

Prijs: €290,-

Website: lees verder

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Change - Live Your Dream Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Dans De Vijf Ritmes Change - Live Your Dream Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Tantric Djoj Beleef je lijf festival 24 maart Reis naar de rijkdom in jezelf Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 5 ritmes dansreis Reading & Healing Stargate workshops


Tantric Djoj