Stargate workshops

Klankhealingconcert


In dit unieke healingconcert, dat ik met Petro van de Pas en Henk van Glabbeek geef, kun je liggend op een matras in totale ontspanning en volledig tot jezelf komen.

De helende klanken van bijzondere instrumenten waaronder klankschalen, marimba, Iraanse Tar, Turkse shurangiz, duduk, indiaanse fluit, verschillende drums, percussie en gong staan garant voor een diepe innerlijke reis.

Muziek is een magisch middel om tot een spirituele ervaring te komen. De trilling van klank heeft een directe werking op lichaam en geest. Als de trillingen harmonieus zijn worden de klanken helend en zullen ze je in een hernieuwde staat van harmonie brengen.
Dit klankhealing concert wordt gegeven door drie bevlogen muzikanten die hun sporen hebben verdiend op muzikaal en spiritueel gebied. Dit concert is daarom zowel een muzikale als spirituele reis waaruit je gelouterd tevoorschijn zult komen.

datum: zaterdag 10 maart

Prijs: € 17,50

Website: lees verder

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Je versterkt jouw unieke intuïtie en leert je energie, je aura en je chakras kennen en beter gebruiken. Je oefent met visualisaties, meditatie, enneagram en lichaamswerk. Tantric Djoj
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Tantric Djoj Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Reis naar de rijkdom in jezelf Stargate workshops Beleef je lijf festival 24 maart Reading & Healing Dans De Vijf Ritmes Change - Live Your Dream Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 5 ritmes dansreis


Ecstatic Dance (original)