Fascia: anders dan anders

Nieuws

Klanksessie ter ontspanning

22 februari 2019
De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans.
Lees meer

Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus

23 februari 2019
In deze zelfhulpcursus deel 1 komt een uitgebreide uitleg over de ontwikkeling en het ontstaan van Jin Shin Jyutsu aan bod.
Lees meer

Stargate Transmissions of Light dag

2 maart 2019
Deze dag helpt je om op een eenvoudige en effectieve manier meer geluk, bewustzijn en positieve verandering in je leven te brengen en laat je ervaren wie je als mens in groter kosmisch verband bent.
Lees meer

Aroma Lifestyle en Borstgezondheid

2 maart 2019
Deze cursus is bedoeld voor vrouwen die andere vrouwen behandelen of begeleiden (masseurs, therapeuten, leefstijl coaches, wellnessconsulenten etc,) als ook voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in de gezondheid van hun eigen borsten en willen leren wat ze kunnen doen om nog gezonder te worden.
Lees meer

Improvisatietheater - Speel je vrij - Je Ruimte Innemen

3 maart 2019
Bij improvisatietheater creëer je scènes in het moment. Om dat te kunnen werk je met een aantal basisprincipes: in het moment zijn, zien en voelen wat er is, daar ja tegen zeggen en vertrouwen op je eigen spelimpulsen.
Lees meer

Martial Arts classes

6 maart 2019
The "Soaring Eagle" school. I invite you to my weekly classes
Lees meer

De weg van Dante

7 maart 2019
VREDE VINDEN IN JEZELF EN IN DE WERELD, met behulp van psychosynthese

Lees meer

Cacao Ceremony & Sacred Dance

8 maart 2019
Eens per maand (iedere 2e vrijdag) komen we samen om onszelf te verbinden in een sacrale ceremonie met cacao, eigentijdse sjamanistische rituelen en sacrale dans op ziel strelende muziek met een ceremonieel tintje.

Lees meer
Non-dualiteit