Je ruimte innemen, improvisatietheather

Johan Noorloos teacher Training


Johan Noorloos teacher Training

Zou jij je graag willen verdiepen in yoga en meditatie? Deze zomer starten er weer 2 Yoga Teacher Trainingen (200 uur) bij Centrum Djoj in Rotterdam. Deze trainingen onder leiding van Johan Noorloos zijn erkend door de Yoga Alliance. Onze opleidingen tot Vinyasa - en Yin yogaleraar worden al jarenlang met zorg, liefde en zorgvuldigheid gegeven door een team van professionals. Ieder met een eigen, unieke achtergrond en specialisme, onder leiding van Johan Noorloos. Onze diverse talenten, competenties en passies maken de opleiding tot een rijk geheel. Johan en zijn team leiden al sinds 2009 studenten op tot yogaleraar en sinds een paar jaar zelfs de Nederlandse militairen bij het Ministerie van Defensie!

Het ambacht

Het vak van de yogaleraar is allereerst een ambacht. Kennis van het menselijk lichaam, de functie van de asana’s, de variaties en de belangrijke adjustments zijn essentieel, net als het schrijven van een goed script voor de les. Ook de houding voor een groep, stemgebruik, gebruik van de ruimte, zelfbeheersing en zelfkennis zijn cruciaal. Dit is de ambachtelijke kant. In onze opleidingen worden studenten uiteraard getraind om op kundige en veilige wijze een professionele yogales te kunnen geven.

Persoonlijke groei

Onze opleiding besteed veel aandacht aan persoonlijke groei en ontwikkeling, hierbij staat de mat van de yogaleraar centraal. Waar ligt jouw kracht als docent? Waarin onderscheid jij je van andere leraren. Hoe stel je je kwetsbaar en authentiek op, zodat de boodschap van jouw les van hart tot hart wordt overgebracht?

Vinyasa yoga 200 uur - start 30 juni Yin yoga 200 uur - start 7 september

Prijs: €2.250,- ex btw

Website: denieuweyogaschool.nl

Link naar inschrijven/betalen
Improvisatietheather, Speel je vrij