Hopi Wijsheid

Nieuws

Ecstatic Summer Djoj

12 juli 2019
This summer we offer a special weekly Ecstatic Dance! Every Friday night we dance and celebrate the sunny summer life :D
Lees meer

ONE TRIBE Biodanza Zomeravonden

20 juli 2019
Heb je zin om deze zomer door te dansen of kennis te maken met Biodanza? En vind je het leuk om andere dansers te ontmoeten en kennis te maken met diverse Biodanza facilitators uit de regio?
Lees meer

Tantrisch genieten

4 augustus 2019
Deze avonden nemen we je mee op een tantrische ontdekkingsreis. Iedere avond krijgt een ander thema en we bouwen de avonden geleidelijk op. Genieten staat voorop, waarbij het gaat om te genieten van alles wat er op ieder moment voor jou is.
Lees meer

Barefeet on the Beat in DJOJ!

31 augustus 2019
De vrije dansavond in djoj met DJ PeTro (ED Rotterdam). We dansen ons weer helemaal vrij met heerlijke warme zomerse muziek en live percussie.
Lees meer

Open Dagen Centrum Djoj

31 augustus 2019
Twee dagen boordevol gratis workshops & sessies waarin je kan kennismaken met de verschillende activiteiten, trainingen, cursussen, massage, meditatie, dans, yoga, lichaamswerk, coaching en veel meer van Centrum Djoj.
Lees meer

Relatietherapie - op afspraak

1 januari 0001
'Echt' relateren is vermoedelijk een van de moeilijkste uitdagingen in ons leven. Het vergt veel moed om je in je relatie kwetsbaar op te stellen, jezelf te laten zien, daadwerkelijk naar de ander te luisteren.
Lees meer

Capoeira lessen voor Kinderen

4 september 2019
Capoeira bestaat uit de elementen vechtsport, dans, muziek & acrobatiek. Capoeira is ontstaan onder de slaven in Brazilië als een manier om zich lichamelijk en mentaal te ontwikkelen met als doel zich te verdedigen tegenover hun slavendrijvers.
Lees meer

Biodanza met Monique Sajet

7 september 2019
Door jouw leven letterlijk te dansen voel je veel beter wat fijn en prettig is. Het lijkt heel simpel en dat is het ook, muziek en beweging brengen je in verbinding met je 'zelf' en de ander.
Lees meer
Fascia: anders dan anders