Intuïtie & Persoonlijke kracht

Diamond Approach in het Nederlands


De Diamond Approach is een pad van transformatie door persoonlijk onderzoek dat gebaseerd is op het werk van A.H. Almaas wat uitgaat van de eenheid van lichaam, geest en de diepte van onze ware natuur.
De Diamond Approach wordt wereldwijd aangeboden door gecertificeerde leraren van de Ridhwan school die gevestigd is in Berkeley CA.

Dit hedendaagse spirituele pad verkent de mystieke diepten van de realiteit, terwijl het een rijk en vervullend leven in de wereld omarmt. Vanuit de optiek van de Diamond Approach heb je oneindige mogelijkheden om jezelf en het leven te ervaren.
En, wanneer we de natuurlijke bewegingen van onze ziel met een vriendelijke belangstelling volgen, worden verschillende aspecten van onze essentie voelbaar. Dat brengt het denken tot rust, opent het hart en gegrond in ons lichaam kunnen we verder meegenomen worden van alledaagse kennis naar het mysterie van het menselijk bestaan: Hoe meer we intiem zijn met wat waar is in het moment, hoe meer de diepte van het mysterie voelbaar wordt en expressie krijgt in ons dagelijks leven.

8 en 9 September: De subtiele kracht van Doorzettingsvermogen: Kyo Verberk en Odile van Eck

We werken met een solide kwaliteit van onze ware aard die we ervaren als ontspannen en flexibel. Wanneer we opmerken dat we vastzitten in innerlijke taferelen en zien dat ons leven zich voor een groot deel in onze fantasie afspeelt, kan deze onwrikbare kwaliteit verschijnen en laten zien hoe doorzettingsvermogen niet inspannend is, maar verassend moeiteloos.

data: 8 en 9 september

Prijs: €180,- per weekend, incl. koffie thee en lunch

Website: lees verderAdem & Spieren in Balans