Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018

Heart of Life, Diamond Approach: De subtiele kracht van onze ware natuur


De subtiele kracht van onze ware natuur

Op 7 en 8 April onderzoeken we wat onze beleving van INNERLIJKE VREDE is, en wat die ervaring beperkt. Hoe kunnen we kennis maken met de dynamische en still kracht die bewustzijn verruimt en hart en lichaam tot rust brengt. Wanneer deze kwaliteit aanwezig is in persoonlijk zelfonderzoek kan ze ons meenemen van kennis naar Mysterie. Ons innerlijke kompas wijst dan de weg naar de rijkdom van simpel aanwezig zijn.

Op 8 en 9 September werken we met een solide kwaliteit van onze ware aard die we ervaren als zelfvertrouwen. Wanneer we opmerken dat we vastzitten in innerlijke taferelen en zien dat ons leven zich voor een groot deel in onze fantasie afspeelt, kan deze kwaliteit van onze ware aard verschijnen en laten zien hoe DOORZETTINGSVERMOGEN iets anders is dan we denken; nl. verrassend moeiteloos, wanneer we waar laten zijn wat waar is.

De weekends zijn in het NEDERLANDS. Je kunt je voor elk weekend apart inschrijven.

De Diamond Approach is een pad van transformatie door persoonlijk onderzoek dat gebaseerd is op het werk van AH Almaas. Het gaat uit van de ondeelbare eenheid van lichaam, geest en de diepte van onze ware aard.

Persoonlijk onderzoek is een van de centrale beoefeningen die een levendige belangstelling uitdrukt voor wat je elk moment ervaart.

Door het beoefenen van persoonlijk onderzoek, worden verschillende realisaties ondersteunt, zoals b.v. de non duale realisatie, of de realisatie van universele liefde, en ook het verwerkelijken daarvan in je dagelijks leven.

De DA wordt wereldwijd aangeboden door gecertificeerde leraren van de Ridhwan school die gevestigd is in Berkely in de Verenigde Staten.

Data: weekend 8 & 9 sept. 2018

Prijs: €180,- per weekend, incl. koffie thee en lunch

Website: Lees verder

Download informatie

 
Reading en Healing Basis en verdieping