Genietavond, elke week op donderdag

Gevorderden Cursus Ontspanningsmassage (weekend)


Kitty is gediplomeerd masseuse. Zij is vakkundig opgeleid in diverse beroeps-massageopleidingen en een vijfjarige beroepsopleiding tot coacher/trainer. Zij geeft sinds 22 jaar weekend-massagecursussen in centrum Djoj en op locaties middenin de natuur in Drenthe. Hierbij zijn minimaal 2 ervaren assistenten aanwezig die ondersteunend begeleiden en meedoen als cursist indien er een oneven aantal is.

GEVORDERDENCURSUS ONTSPANNINGSMASSAGE: 18 en 19 april 2020
Je leert veel nieuwe technieken voor het gehele lichaam waaronder een grote uitbreiding voor nek, schouders, rug en benen. Daarnaast leer je ter kennismaking enkele technieken uit de Dynamische massage en Polariteitmassage aan, die bij uitstek aan deze ontspanningsmassage toegevoegd kunnen worden. Na het volgen van deze cursus kun je nog beter afstemmen op de wensen van de ontvanger en ook een uitgebreide, afwisselende deelmassage geven. We blijven oefenen in het aanleren van een goede lichaamshouding, zorgzaamheid en de wisselende mate van druk geven.
Inclusief duidelijke handleiding en certificaat.

VOOR WIE?
Deze cursus is voor wie de basiscursus gevolgd heeft of massage ervaring elders heeft opgedaan. Weet je niet zeker of jouw massage ervaring goed aansluit bij deze cursus? Bel of mail dan gerust voor overleg. Na deze cursus kun je je vaardigheden nog verder verfijnen met een individuele supervisie in Djoj. Datum en tijd in overleg.

EIGEN PRAKTIJK OPSTARTEN?
Wil je een praktijk opstarten of dit verkennen? Overleg dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en welke vorm van begeleiding het beste bij jouw kennis en ervaring aansluit. Voor uitgebreide info over het gehele aanbod zie www.massagepraktijk.net

Data: zaterdag 18 april

Prijs: €215,- inclusief 2x lunch, koffie/thee, cursusmateriaal, handleiding en certificaat.

Website: Lees verderFascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk)