Pure Dance | De Vijf Ritmes

Geen plaats voor ziekte in een gezond lichaam


Geen plaats voor ziekte in een gezond lichaam

Een gezond lichaam is in staat om alle benodigde voedingsstoffen uit het voedsel te halen, en de afvalstoffen die daar bij vrij komen weer af te voeren. Wanneer een lichaam echter door een ongezonde levensstijl of een vervuilde omgeving vergiftigd raakt, stagneren de stofwisselingsprocessen. Fysieke en Neurotische kwalen zijn het gevolg.

Ons gewicht neemt toe; we krijgen stoelgangsproblemen; we slapen slecht; de kans op type 2 diabetes verhoogt; we voelen ons vermoeid; we lopen tegen een burn-out aan, we creëren een omgeving waarin chronische ziektes zich kunnen ontwikkelen.

Allemaal negatieve effecten van een vervuild lichaam.

Wie de knop om wil draaien en dus op zoek is naar een betere gezondheid en een verhoogde vitaliteit, zal dus eerst het lichaam moeten ontdoen van gifstoffen. De zogeheten Detox.

Tijdens een lezing op 10 december kunt u meer leren over hoe gifstoffen in ons lichaam terecht komen; wat de effecten van deze gifstoffen op organen en weefsels zijn; hoe we snel en gemakkelijk kunnen ontgiften; en wat de resultaten van een succesvolle Detox zullen zijn.

Op 11 januari kunt u mee doen aan een unieke Ontgiftings-Ochtend in Centrum Djoj. De After Christmas Detox. Hier zullen we gezamenlijk een Detox van Body, Mind & Soul ondergaan om zo veel mogelijk fysieke en emotionele gifstoffen uit ons systeem te krijgen. Door middel van Pranayama, Yoga, Meditatie en Enzymendrankjes word je even volledig ge-Reset. Meer informatie vind je in de bijgevoegde PDF.

Je kan het nieuwe jaar weer volledig schoon van start gaan

Data: Lezing10 december en Detox 11 januari. ook aanwezig op de Open Dagen Centrum Djoj 5 & 6 januari

Prijs: De lezing €7.50 incl koffie/thee. Betalen bij binnenkomst. After Christmas Detox €149,-. U ontvangt een factuur,

Website: Lees verder

Download informatieAdem & Spieren in Balans