Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem

Female AbunDance


Female AbunDance is een helende reis voor vrouwen.

Hoe zou het zijn om je als vrouw vrij te voelen, lekker in je vel te zitten en toegang te hebben tot je creatieve levensstroom en levenslust? Dat je je intuïtie voelt borrelen en bruisen en doet waar je van houdt?

De letters van AbunDance verwijzen naar vrije bewegingsopdrachten met als basis de zachte bewegingen van de buikdans om in je krachtige bekkengebied thuis te komen. En doen we creatieve, speelse zintuigelijke en systemische oefeningen. Deelrondes, meditaties, visualisaties en dansimprovisatie.

AbunDance begint bij de A van aandacht, zien en gezien worden.
Je hebt het nodig jezelf te zien.
De B van behoefte. Wat doe je graag, en doe je dat ook?
De U van uiten in woord, beweging en daad.
Aandacht hebben voor, het benoemen van je behoefte en er uiting aan geven, creëren een bedding in jezelf en om je heen.

De N is van naast, wie of wat heb je nodig, je hoeft het niet alleen te doen. Ook naast jezelf staan; eigenliefde voelen.
De D is van dragen, je gaat draagvlak creëren, door helemaal in je lichaam te zijn.
De A van acceptatie, het voelen van draagvlak in en om je heen is het fundament voor je creativiteit.

De N is van nieuw, je ontvouwt.
De C is van het laten borrelen en stromen van je creativiteit. En doel van deze reis; je oorspronkelijke draagkracht en creativiteit voelen en tot uiting kunnen brengen in jezelf en je leven.
Met de laatste letter E geef je expressie hieraan.

In AbunDance ontdek je je zachtheid, speelsheid, kwetsbaar mogen zijn en krachtige sensualiteit.
Bij female AbunDance beleef je vrouwelijkheid in overvloed, als een nooit eindigende stroom van zachte kracht en onmetelijke diepte.

Data: 9+30 mrt en 20 apr (zie verder agenda)

Prijs: €280,- voor een serie van 8 ochtenden.

Website: lees verder

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven. Change - Live Your Dream
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Dans De Vijf Ritmes Reis naar de rijkdom in jezelf Beleef je lijf festival 24 maart Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Tantric Djoj Change - Live Your Dream 5 ritmes dansreis Reading & Healing Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Stargate workshops


Anders Avondje Uit