Moeiteloos Succes

Nieuws

Driedaagse Clarity Workshop: 24-26 mei

24 mei 2019
In deze drie dagen gaan we aan de slag met het Clarity Proces, een prachtige en werkzame weg om met behulp van het dagelijks leven tot helder inzicht te komen.
Lees meer

Non-dualiteit avonden

24 mei 2019
De laatste vrijdag van de maand zijn er bijeenkomsten over non-dualiteit. Hierbij gaat het om de directe ervaring van vrijheid, stilte, rusten in wie je werkelijk bent.
Lees meer

Boekpresentatie Tantra, het geheim van de liefde

1 juni 2019
In het nieuwe boek van Jan en Caroline: Tantra, het geheim van de liefde komt het beste van 25 jaar tantra publicaties, ervaring en trainingen bij elkaar.
Lees meer

Moeiteloos Leren Leven, door Jan Bommerez

2 juni 2019
‘Minder Moeten Meer FLOW’ is een absolute aanrader!! Zelfs na het 5 keer gelezen te hebben ontdek ik nog steeds nieuwe dingen. Het heeft mijn leven weer op de rails gebracht.
Lees meer

Het meisje dat aan de oever verscheen; Geert Kimpen

2 juni 2019
Stel je voor dat je ziel zich niet in jezelf bevindt, maar boven je hangt, als een alwetend veld met de kennis van alles uit je leven: wat was, is en zal komen. Een bron van eeuwige kennis.....
Lees meer

Quin: Yoga van de Mayas

7 juni 2019
Een workshop gebaseerd op de duizend jaar oude wijsheden en ceremonies van de Mayas!
Lees meer

Hoe Realiseer Ik Mijn Dromen…

8 juni 2019
Een workshop gebaseerd op de duizend jaar oude wijsheden van de Tolteken: dit is een van de beste manieren om je leven richting en vorm te geven!
Lees meer

Aroma Lifestyle en Borstgezondheid

8 juni 2019
Deze cursus is bedoeld voor vrouwen die andere vrouwen behandelen of begeleiden (masseurs, therapeuten, leefstijl coaches, wellnessconsulenten etc,) als ook voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in de gezondheid van hun eigen borsten en willen leren wat ze kunnen doen om nog gezonder te worden.
Lees meer
Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni