Adem & Spieren in Balans

Driedaagse Clarity Workshop


Ontdek Clarity. Ontdek jezelf! Leef lichter en intenser. In deze drie dagen gaan we aan de slag met het Clarity Proces, een prachtige en werkzame weg om met behulp van het dagelijks leven tot helder inzicht te komen.

Het is geen filosofische of intellectuele benadering, maar praktisch en concreet. Het maakt gebruik van van zelfonderzoek, regressiewerk, hier en nu technieken en krachtige ademmeditaties zoals de Quantum Light Breath.

Het doel is je te hepen om stevig gegrond in het dagelijks leven te staan, met een heldere kijk op jezelf en de wereld.

Het Clarity Proces is opgebouwd rond 5 stappen:
1. Ontdekken
2. Ontvouwen
3. Vrijheid
4. Eenheid
5. Helderheid

Om vrij te zijn, moet de identificatie met de beperkingen uit het verleden ophouden. In de workshop leer je hoe je oude onbewuste patronen kunt ontdekken en ophelderen. Je gaat jezelf beter begrijpen, je lichaam ontspant, de energie gaat weer stromen. Het nu komt tevoorschijn in al zijn kracht, levendigheid en schoonheid. Bevrijding komt uiteindelijk niet door iets te veranderen, maar door de illusies van het denken te doorzien. Clarity geeft je daar de handvatten voor.

Clarity is geen quick fix. Het is een gedegen weg met veel diepgang. Aan het eind van de workshop ga je als herboren naar huis, en met een nieuw perspectief.

Onderdeel van het Clarity Proces is een actieve ademmeditatie, de Quantum Light Breath (QLB). Op 14, 28 september en 5 oktober kun je in Djoj een QLB cursus met Taetske doen.

Kom voor een kennismaking met Taetske en Clarity naar de open dagen.

Data: 2, 3 en 4 november

Prijs:
€ 345,- voor drie dagen, inclusief cursusmateriaal, lunch, diner, koffie en thee. Er is eenvoudige overnachting mogelijk voor €20,- per nacht die je contant voldoet aan de bar van Centrum Djoj. Wel graag even telefonisch reserveren op 010-2850236

Website: Lees verderOerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem