Basiscursus Ontspanningsmassage

Donderdag - Genietavond


Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Centrum Djoj!
Met een verrukkelijk vegetarisch diner, relaxende massage, en een heerlijke sauna!

Vanaf 1 oktober 2018 is op donderdagavond in combinatie met Sauna bezoek een éénmalige introductiefloating mogelijk van maximaal één uur.

Onze keuken wordt al jarenlang vorstelijk bezet door het Braziliaanse echtpaar Júlio en Rose! Dertig jaar ervaring in de kookkunst van natuurlijke voeding: steeds weer nieuwe gerechten maar altijd lekker en gezond!

Centrum Djoj gebruikt ook wel eens vis in de vers samengestelde vegetarische maaltijden. Indien u streng vegetarisch bent dan graag van te voren melden bij uw binnenkomst aan keuken of bar.

Waarom wachten op het weekend? Jouw ontspanning begint op donderdagavond!

Prijs:
In de maanden juni tot en met september is de sauna gesloten. In juni en september wordt er wel een diner geserveerd en is er een masseur aanwezig en vinden de overige activiteiten plaats. De sauna is weer open vanaf de eerste datum in oktober. Diner €10, sauna met diner € 15,00, sauna € 5,-, massage €25,00. SVP vooraf reserveren. Op donderdagavond is er ook een éénmalige introductieflaoting mogelijk van max 60 minuten voor €15,- uitsluitend in combinatie met Sauna bezoek. Massage en éénmalige introductiefloating van één uur telefonisch aanvragen op 010-2850236.

Website:
www.djoj.nl

Download informatieReading en Healing Basis en verdieping