Stargate workshops

De ontdekking van het ware zelf (Gratis Introductieworkshops)


Ken je het gevoel dat je nog iets moet? Dat je wordt opgejaagd of dat er iets mist? Het is alsof er eerst nog iets moet gebeuren voordat je kunt ontspannen en genieten. Maar dit verlossende moment komt steeds niet. En dit houdt je voortdurend - misschien wel je hele leven - bezig. Nooit klaar, nooit af.

In deze cursus ga je ontdekken hoe een leven eruit ziet vanuit de realisatie dat je al goed bent en dat je eigenlijk niets hoeft te doen om gelukkig te zijn. Er is een leven mogelijk waarbij ‘jezelf zijn’ voldoende is en in zichzelf vervullend.

Juist de overtuiging dat je niet goed genoeg bent, stelt je geluk uit. Het maakt dat je overal bent behalve bij jezelf. Je probeert je verlangens naar liefde en erkenning - die je al lange tijd met je meedraagt - na te streven, zonder dat het je werkelijk voedt. Sterker nog: het put je uit. Dat is teleurstellend en frustrerend.

Wat nodig is, is dat je leert zijn met wat is. Je kunt leren jezelf te ontmoeten precies waar je bent, hoe je ook bent. Je kunt jezelf liefde geven op de plekken waar liefdeloosheid is, je kunt jezelf respect geven waar waardeloosheid is. Iets in jou komt tot rust en voelt zich gezien. Je komt thuis bij jezelf.

In deze cursus maak je kennis met de mooiste inzichten en oefeningen uit de zijnsoriëntatie, het clarity proces, yoga en mindfulness. Alles is erop gericht dat je vertrouwd raakt met jezelf, je mooie en minder mooie kanten. Je begint te ontspannen, hoe je jezelf ook aantreft. Je groeit in verbinding en kracht. Precies wat nodig is om jezelf en de wereld tot bloei te brengen.

Data: 31 aug en 28 sep en 5 okt (zie verder agenda)

Prijs: € 200,-

Website: lees verderPure Dance Eva