Adem & Energie in balans

Nieuws

Martial Arts classes

3 april 2019
The "Soaring Eagle" school. I invite you to my weekly classes
Lees meer

AAU Single avonden

6 april 2019
Ken je dat? Je zit thuis en hebt zin in een avond ongedwongen mensen ontmoeten, genieten én verbinden. Onder het genot van een lekkere vegetarisch maaltijd, een verdiepende workshop.
Lees meer

Ademdag met Laura van der Voort

7 april 2019
Tijdens deze ademdag ga je leren naar de adembehoefte van het lichaam te luisteren waardoor je lijfelijk gaat ervaren wat de ademhaling met je doet en hoe je het kunt inzetten.
Lees meer

Tantrisch genieten

12 april 2019
Deze avonden nemen we je mee op een tantrische ontdekkingsreis. Iedere avond krijgt een ander thema en we bouwen de avonden geleidelijk op.
Lees meer

DansKlank dagen

13 april 2019
Elke dag geeft meer diepte aan je dans en je klank en telkens wordt je dans en klank wat vrijer. Daarom nodigen we je graag uit om alle dagen mee te doen, maar als dat niet kan, ben je ook 1 of 2 keer welkom.
Lees meer

Biodanza met Monique Sajet

13 april 2019
Biodanza brengt vreugde, liefde en harmonie in je dagelijks bestaan. Door het leven te dansen voel je beter wat fijn en prettig is en wat gezond is voor jouw lichaam en geest.
Lees meer

Playful Abundance Tantra workshop

13 april 2019
In onze workshops gaan we aan de slag vanuit dat gegeven: met adem, meditatie, ontmoeting en meer, om jezelf helemaal te leren voelen en te bevrijden van alles wat je tegenhoudt.
Lees meer

Improvisatietheater - Speel je vrij - Je Ruimte Innemen

14 april 2019
Bij improvisatietheater creëer je scènes in het moment. Om dat te kunnen werk je met een aantal basisprincipes: in het moment zijn, zien en voelen wat er is, daar ja tegen zeggen en vertrouwen op je eigen spelimpulsen.
Lees meer
Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni