One Tribe Biodanza zomeravonden

DansKlank dagen


DANSKLANK bestaat uit drie dagen, maar zijn los te volgen.

Elke dag geeft meer diepte aan je dans en je klank en telkens wordt je dans en klank wat vrijer. Daarom nodigen we je graag uit om alle dagen mee te doen, maar als dat niet kan, ben je ook 1 of 2 keer welkom.

DANSKLANK 2.0 | 11 MEI | 10.30 - 16.30 | ZAAL 10
DANSKLANK 3.0 | 16 JUNI | 10.30 - 16.30 | ZAAL 10

WAAROM DANSEN? Omdat beweging de basis is van leven. Alles wat in beweging is, heeft de ruimte om vrijer te worden, te transformeren en te openen. Daarnaast geeft het plezier om je lichaam te bewegen.

Conscious Dance is steeds meer een begrip wat velen kennen, maar nog niet eigen hebben gemaakt. Er is een grote behoeft om je zelf en je lichaam op een bewuste manier te beleven. En dit gebeurd niet alleen maar op de dansvloer, maar het is iets wat een deel van je leven zou kunnen zijn, zodat je je hele leven als een Conscious Dance kan ervaren. De dansvloer is je oefen plek

WAAROM KLINKEN? Of stemexpressie wordt het ook wel genoemd. Omdat het eerste wat we doen als we geboren worden is geluid maken, net als bewegen. Dit is een taal van het hart en de vertaling van onze ziel. We kunnen contact maken, uitdrukking geven, uiten en nog veel meer met onze stem.

Stemexpressie wordt steeds meer aangeboden, omdat de innerlijke behoefte om jezelf te laten horen, gehoord te worden of te communiceren, steeds dat gemanifesteerd wilt worden.

Lucia Klinefelter geeft de klank/stemexpressie en Saryo v Lakerveld doet de dans en samen gaan we in de versmelting en maken we er één van. Beide zijn ervaren docenten.

Vragen: saryo@kpnmail.nl of 06 48152072, aanmelden via deze website.

Data:11 mei en 16 jun

Prijs: 1 dag € 80,00, 2 dagen € 150,00 (dit is incl lunch)

Website: Lees verder

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Stoelyoga - Yoga voor iedereen Genietavond, elke week op donderdag
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Ecstatic Summer Djoj Pure Dance | De Vijf Ritmes Buitengewoon Djoj Open Dagen op 31 augustus & 1 september Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Moeiteloos Succes DansKlank dagen Kidsstatic Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Bewust Ondernemers Netwerk Café Reis naar de rijkdom in jezelf Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Stargate workshops Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Playful Abundance Tantra workshop One Tribe Biodanza zomeravonden Non-dualiteit Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Stoelyoga - Masterclass Pure Dance | De Vijf Ritmes Single Avonden - Slow Dating Biodanza met Monique Sajet Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Genietavond, elke week op donderdag Stoelyoga - Yoga voor iedereen Fascia: anders dan anders


Reis naar de rijkdom in jezelf