Single Avonden - Slow Dating

Nieuws

NIEUW: Floating by Djoj - Ontdek Verstilling

1 januari 0001
Binnenin een floatingcabine drijf je moeiteloos op een mix van warm water (35℃) en een hoge hoeveelheid Epsom zout. Dit magnesiumrijke zout laat je moeiteloos drijven en is geweldig voor het lichaam.
Lees meer

Meditation at the Beach

1 november 2018
Meditation At the Beach (MatB) is een meditatie community in Den Haag met meer dan 1000 leden. Wekelijks verzorgt MatB meditaties in de natuur en maandelijks vindt de veelbezochte Full Moon meditatie plaats.
Lees meer

Relatie - Angst - Liefde 2 daagse

17 november 2018
In deze training krijg je inzicht in hoe angst je hart kan afsluiten voor liefde. Uit zelfbescherming gaat je hart verharden.
Lees meer

Basiscursus Ontspanningsmassage

17 november 2018
Deze praktische cursus van één weekend is voor iedereen die wil leren masseren. Ook voor wie het wil gaan toepassen binnen een bestaand beroep of er zijn/haar beroep van wil maken.
Lees meer

May you Walk in Beauty, Grandmother Jeremie

21 november 2018
Grandmother Jeremie, Hopi Indian elder/teacher is in Djoj met een bijeenkomst. Zij geeft voor het eerst en waarschijnlijk éémalig een bijeenkomst in Nederland over de American Indian sacred teachings.
Lees meer

Liefde en sprankeling voor jezelf en je kind

24 november 2018
Deze workshop is een vervolg op 'sprankeling voor jezelf en je kind'. Voor als je meer rust, liefde en stabiliteit in je gezin zoekt.
Lees meer

Adem & Spieren in Balans - vrouwengroep

27 november 2018
Adem is de bron van leven. Maar ook van rust, van kalmte, van geluk, welzijn en vitaliteit. Nergens anders zijn lichaam en geest zo verbonden als bij de ademhaling. Want als je lichaam niet tot rust kan komen, kan je hoofd dat ook niet.
Lees meer

Nordic Shamanism - Down to earth spiritualiteit

1 december 2018
In de periode van zijn aanwezigheid in Nederland kunnen er privésessies van een uur geboekt worden en zijn er workshops gepland op maandelijkse basis.
Lees meer
Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez