Moondance

Bodymind Festival 2020


‘Stress en burn-out: je lichaam als kompas’

Steeds meer mensen hebben moeite om in de huidige westerse samenleving optimaal te functioneren. Vaak is stress de oorzaak. Het is tijd voor een andere benadering van stress en burn-out. Tijd voor een transformatie van symptoombestrijding naar luisteren wat het lijf te zeggen heeft. En, hoe je stresssignalen kunt gebruiken als waardevolle informatie; dat ervaar je tijdens het Bodymind Festival in Centrum Djoj.

Tijdens het festival maak je kennis met lichaamswerk en de mogelijkheden die Bodymind Opleidingen biedt. Natuurlijk op een ontspannen manier; het is een festival!

Bodymind Opleidingen kent een diepgewortelde traditie in het lichaamswerk. De docenten, trainers, therapeuten, alumni en studenten van de drie branches van Bodymind tonen je graag hun passie, kennis en kunde in het werk voor Bodymind Opleidingen. Bij de mini-sessies, lezingen en workshops is er voor ieder iets waardevols te ontdekken.

De dag begint met een interactieve bijeenkomst waarin de mensen van Bodymind Opleidingen globaal hun werk uit de doeken doen. Hier worden de verschillen tussen de drie branches van Bodymind Opleidingen – Integrated Psychotherapy, Traumahealing en Heart & Sexuality - duidelijk gemaakt. De workshops en lezingen zijn verdeeld in drie niveaus: beginners, gevorderden en therapeuten. Je maakt zelf uit wat jou het beste past. Veel plezier!

Deze dag is erkend als nascholingsdag voor therapeuten aangesloten bij de SBLP. Je ontvangt een certificaat dat geldig is voor 6 uur nascholing. Te gebruiken voor je beroepsvereniging SBLP.

De optionele mini-sessies worden gegeven in de pauzes. Contante betaling van € 10,- direct aan de therapeut.

Datum: zondag 22 maart

Prijs:
€ 29,50 voor de hele dag inclusief koffie, thee en broodjes.

Website: Lees verderOpen dagen 29 & 30 augustus