Genietavond, elke week op donderdag

Nieuws

White Night | Extatische Dansreis

21 december 2018
Hoe vaak sta jij stil bij belangrijke momenten en beweeg je bewust van de ene kant naar de andere? Vanavond keert de zon terug naar deze kant van de aarde, de dagen worden weer langer en het jaar 2018 staat op het punt om over te gaan naar 2019.
Lees meer

Moondance

21 december 2018
Welkom in de cirkel van vrouwen die zich met zichzelf, met elkaar en met de kracht van de maan willen verbinden.
Lees meer

Kerstbiodanza

22 december 2018
Kerst is bij uitstek een feest van verbinding, zoals Biodanza ook een feest van verbinding is. Daarom presenteert Centrum Djoj in Rotterdam haar jaarlijkse Kerstbiodanza met ervaren Biodanza docenten!
Lees meer

Oud & Nieuw Celebration

31 december 2018
Wil je samen met anderen het nieuwe jaar vreugdevol inluiden?! Oudejaarsavond is een bijzonder moment. Een moment om het wonderlijke van het leven met elkaar ruimhartig te vieren.
Lees meer

NewYears Wave | Extatische Dansreis

4 januari 2019
Neem je tijd, adem even in en uit en kijk de ruimte in. Er ligt een open ruimte voor ons en wat doen we daar mee. Alles is nog mogelijk in dit nieuwe jaar 2019.
Lees meer

Open Dagen Centrum Djoj

5 januari 2019
Twee dagen boordevol gratis workshops & sessies waarin je kan kennismaken met de verschillende activiteiten, trainingen, cursussen, massage, meditatie, dans, yoga, lichaamswerk, coaching en veel meer van Centrum Djoj.
Lees meer

Vipassana meditatie 10x intro

9 januari 2019
De introductiecursus Vipassana meditatie geeft je de beginselen van deze Boeddhistische meditatievorm die meer dan 2500 jaar geleden is ontstaan.
Lees meer

Mindfulnesstraining MBSR IT

10 januari 2019
In de training leer je om met meer aandacht aanwezig te zijn bij het hier en nu.
Lees meer
Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei