Floating By Djoj

Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam


Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam (BONR)

Dit netwerk staat voor verbinden, verdiepen en versterken. Meer dan zien en gezien worden en leads for business scoren, draait het in dit netwerk om het vergroten van de kracht van de deelnemende ondernemers. Wij helpen elkaar om onze authentieke kwaliteiten te ontwikkelen en hiermee ons persoonlijke leiderschap en onze ondernemerskracht te vergroten. Door met elkaar te investeren in een duurzame ontwikkeling van onszelf, vergroten wij dus onze gezamenlijke ondernemerskracht.

BONR heeft als missie om ons bewustzijn te laten groeien en anderen te inspireren. BONR is een groeiend platform dat is ontstaan vanuit de overtuiging dat we bewuster met onszelf en de wereld om ons heen om mogen gaan.

Via ons netwerk creëren we gelegenheden waar wij elkaar ontmoeten, inspireren en samen werken om van elkaar te leren.

We komen regelmatig bij elkaar. We bespreken actuele thema's die ons dagelijks bezig houden. We inspireren elkaar door het aanbieden van onze producten, ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en behandelen verschillende vragen op het gebied van bewust ondernemen.

Als 'bewust ondernemer' heb jij bij ons de gelegenheid om collega's te ontmoeten via ons ondernemerscafé. Dit is een interactieve setting waarbij ook jij de kans krijgt om ons in een korte workshop van een half uur tot maximaal drie kwartier, ons te inspireren vanuit jouw kennis, visie en missie over het (bewust)ondernemerschap. Zo blijft er voldoende ruimte over om te netwerken in het Bewust Ondernemers Café.

Omzetcoach Franck Fielemon en/of Mark Vos komt vertellen hoe je snel aan meer omzet kan komen!

Wil je meer omzet halen uit je marketing en verkoopinspanningen, ben je helemaal klaar met het doen van koude acquisitie of weet je niet hoe je moet starten met het effectief werven van nieuwe klanten? Dan ben je op de juiste plek beland.

We werken toe naar een situatie waarbij jij een hogere voorspelbaarheid krijgt van je omzet, zodat je meer rust krijgt rond het verkoopproces. Hierdoor kun jij meer tijd besteden aan het ondernemen.

Onze eigen verkoopstrategie is gebaseerd op sociaal verkopen. Dat is een combinatie van social selling, inboundmarketing en een gestructureerd opvolgproces. Dit levert ons alleen al met behulp van LinkedIn miljoenen views, duizenden leads en honderden klanten op.

Ik help ondernemers en verkopers met het realiseren van meer omzet en ik denk heel graag mee hoe we jouw omzet kunnen verhogen.

Mijn dienstverlening bestaat uit een tweetal onderdelen:

LinkedIn for Business workshops

Hierin deel ik de strategie, techniek, processen en systemen waarmee je omzetkansen gaat creëren en verzilveren. Dat doe ik aan de hand van vijf pijlers waarin ik toelicht:

Hoe jij je profiel kunt verbeteren om professioneler over te komen.
Hoe je je netwerk uit kunt gaan breiden met jouw relevante doelgroep.
Wat voor informatie en content jij kunt gaan delen met je netwerk.
Wat jij kunt doen om je views en interacties op je bijdragen flink te vergroten en wat je vooral niet moet doen.
Op welke wijze je je marketing en sales proces kunt automatiseren om je omzetkansen optimaal te benutten.

Omzetcoaching
Wil je liever individueel je doelen helder in kaart brengen, de juiste commerciële prioriteiten bepalen én de SMART acties bepalen die gaan helpen om je omzetdoelstellingen te halen? Dan past 1 op 1 omzetcoaching beter bij jou.
Verhoog je omzet met individuele omzetcoaching. Onze bewezen succesvolle omzetcoachingsmethodiek helpt ondernemers en verkopers bij het behalen van hun omzetdoelstellingen. Via SMART Omzetgroeiplannen wordt gewerkt aan het vergroten van het rendement op jouw eigen marketing- en verkoopinspanningen.

Meld je aan voor deelname.
We hopen je te mogen begroeten!

Data: 8 mei en 18 sep en 20 nov

Prijs: €10,- ter dekking van de kosten, zaal, koffie/thee. Reserveren en betalen via deze website is noodzakelijk i.v.m. de logistiek. Je hoeft (nog) geen lid te zijn van BONR om deel te kunnen nemen. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. BONR doneert voor elke deelnemer €2,50 aan het MS Fonds in Rotterdam

Website: www.bonr.nl

 
Open dagen 29 & 30 augustus