Buitengewoon Djoj

Nieuws

Hart, seks en liefde

2 februari 2019
In de training 'Hart, seks en liefde' gaan we aan de slag met het openen van ons hart en de doorstroming van onze seksuele energie (en daarmee onze levensenergie).
Lees meer

Bewust in contact

24 januari 2019
Ben jij een vrouw die de kunst van het leven wil verstaan en inzicht krijgen hoe ermee om te gaan, ook op het gebied van intimiteit? Ga jij mee op ontdekkingsreis en durf jij uit je comfort zone te gaan?

Lees meer

Rode tantra voor stellen

26 januari 2019
Eendaagse cursus rode tantra voor stellen door Pure Nature Passion
Lees meer

Klanksessie ter ontspanning

25 januari 2019
De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien.
Lees meer

Fascia: anders dan anders!

26 januari 2019
Fascia staat voor bindweefsel en is een unieke en eenvoudige manier om in verbinding te komen met je essentie, jeZelf, door middel van oefeningen met je lichaam!
Lees meer

De bevrijdende kracht van je stem

28 januari 2019
Een ontdekkingsreis in klank: klinken, bewegen, ontmoeten, jamsessies en veel meer. Je eigen pure ongepolijste eerlijke kwetsbare en krachtige stem ontdekken en vanuit je diepste kern klinken. Dat gaan we beleven in deze cursus.
Lees meer

AUM

1 februari 2019
De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken.
Lees meer

AAU Single avonden

2 februari 2019
Ken je dat? Je zit thuis en hebt zin in een avond ongedwongen mensen ontmoeten, genieten én verbinden. Onder het genot van een lekkere vegetarisch maaltijd, een verdiepende workshop.
Lees meer
Boeddha Festival 3 febr