Bewust Ondernemers Netwerk Café

Basiscursus Ontspanningsmassage (weekend)


Kitty is gediplomeerd masseuse. Zij is vakkundig opgeleid in diverse beroeps-massageopleidingen en een vijfjarige beroepsopleiding tot coacher/trainer. Zij geeft sinds 22 jaar weekend-massagecursussen in centrum Djoj en op locaties middenin de natuur in Drenthe. hierbij helpen 2 ervaren assistenten aanwezig die meedoen als cursist indien er een oneven aantal is.

BASISCURSUS ONTSPANNINGSMASSAGE:14 & 15 maart
In deze heel praktische cursus leer je een gevarieerde en volledige massage te geven met technieken uit de populaire klassieke ontspanningsmassage. We masseren telkens een deel van het lichaam. Met extra aandacht voor gespannen of stijve spieren in nek, schouders, rug en benen. Je oefent met de wisselende druk die je geeft, die o.a. afhankelijk is van de soort techniek en leert om hierin goed af te stemmen op de wensen van de ontvanger. Er is aandacht voor sfeer, zorgzaamheid, contra-indicaties en er zijn veel praktische tips. We masseren op massagetafels en gebruiken olie op natuurbasis. Een goede, ontspannen lichaamshouding verhoogt de kwaliteit van de massage en het plezier in het geven. Je ontvangt een duidelijke handleiding, zodat je er thuis zelfstandig mee verder kunt. Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat.

VOOR WIE?
De cursus is geschikt voor iedereen die wil leren masseren en ervaring is niet nodig. Voor thuis en voor de hobby. Daarnaast geschikt als eerste opstart naar een eigen praktijk of ter verkenning hiervan. Je hoeft niemand mee te nemen, je oefent met medecursisten. Desgewenst kunt je ook als duo komen en enkel met elkaar oefenen.

In aansluiting op deze cursus is er een gevorderdencursus op 18 & 19 april 2020.

Data: 14 maart

Prijs: €225,-) inclusief 2x lunch, koffie/thee, cursusmateriaal, handleiding en certificaat.

Website: www.massagepraktijk.net

 
Anders Avondje Uit